Hogy lehetnek ilyen BUNKÓ emberek?
Ma (3/2/2015 hétfő) jövök a BKV / BKK 9-es buszon (kőbányáról óbudára közlekedő) délután úgy 14-15 óra körül
Fenn ül egy némileg szakadt, bozontos ápolatlan ipse a négyesben,
a busz tömve öregekkel-fiatalokkal nem hogy ülőhely nincs de már álló sem nagyon.
Lényeg mi lényeg, a csávó (amolyan szakadt, üveges tekintetű fura alak) maga melletti ülésen tartja a kutyáját, szájkosár és minden szabályban foglalt (pl jegy) nélkül.
Erre egy fiatalabb srác le szeretne ülni, mert miért ne, az ipse (max 40 körüli) meg elkezd okoskodni hogy de az a kutyája helye és eszébe sincs átadni vagy a kutyát letenni a földre.
Mire a srác hivatkozik az ebekre vonatkozó utazási szabályzatra, a csávó elkezd fenyegetőzni, a srácot leszállásra és verekedésre szólítja fel, és ennél voltak durvább megnyilvánulásai is a 'kutyagazdának'.
\\\ÉS, ismétlem ÉS senki nem mert a srác jogos kérésének eleget tenni, miszerint 'le szeretne ülni' és igaza van, nem csak ő, a buszon idősek és nők is álltak, senki nem mert megszólalni vagy a srác pártjára állni...\\\
>>>Ez nem normális, hogy a kutya koszosan üljön a széken, ki tudja mikor végezte dolgát előtte, majd más havi 10.000Ft-ot bérletre költve üljön ugyanoda, vagy ne tudjon leülni mert egyes idiótáknak a kutyája fent kell üljön a széken!>>>
--- Elismerésem a srácnak, sajnos távol álltam onnan, segíteni nem tudtam, de gratulálok neki hogy kiállt az igazság oldalán és korrektül megállta a helyét!
A többi hallgató meg...|Babits Mihály: Jónás könyve - 'vétkesek közt cinkos aki néma." ---
Egyébként javaslatot tettem a BKV/BKK -nak a 9-es buszon az első-ajtós rendszer visszaállítására, régen jól működött, de most megint sok a jegy nélküli, a csöves meg a balhézó, piás...gondolom a BKV/BKK meg tesz majd rá magasról...sajnos...
Miért szólna bele egy idegen, két másik idegen veszekedésébe? Még ha a fiatalnak igaza is volt,ha már belekezdett a csatába akkor vigye végig egyedül.
Nem azért szállnak a munkából suliból hazatartó emberek a buszra hogy igaszságosztóként szétveressék a képüket vagy kést kapjanak az oldalukba ,mert simán előfordulhat ,te is írtad ,hogy "a csávó elkezd fenyegetőzni, a srácot leszállásra és verekedésre szólítja fel" Szerinted ki akarja ezt magának? Te pl miért nem mentél oda? Ja ,hogy az mááás, tudom.
#2 mondta a kérdező hogy messze állt, a 9esen meg se lehet mozdulni délután nemhogy átvágni az egész buszon
Egyébként én már 2 éve azzal járok napi szinten és egyetértek abban hogy kell oda az elsőajtós, sokkal normálisabb volt az a járat míg volt, mióta meg nincs hát szót se róla milyen alakok vannak és miket lehet megtapasztalni ez a kutyás dolog még semmi a sok közül ez csak a jéghegy csúcsa
több ilyen emberre lenne szükség mint ez a srác na meg nem meghunyászkodó buszsofőrökre/jegyellenőrökre és minden buszra elsőajtó rendszer aztán feleennyibe is kerülhetne bérlet ha a bliccelők is megvásárolnák meg a kutyások macskások is tisztességesen
Sajnos viszont ez a világ nem igazságos, nem tisztességes
veszélyes húzás de gratula érte
Amúgy meg senki sem azért perkál arra a rohadtdrága jegyre meg bérletre hogy ürülékes székre üljön vagy hogy az állatnak legyen helye de neki nem!
Az állatnak is szájkosár kell és teljesárú jegy vagy bérlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!