Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehetnek ilyen BUNKÓ...

Hogy lehetnek ilyen BUNKÓ emberek?

Figyelt kérdés

Ma (3/2/2015 hétfő) jövök a BKV / BKK 9-es buszon (kőbányáról óbudára közlekedő) délután úgy 14-15 óra körül

Fenn ül egy némileg szakadt, bozontos ápolatlan ipse a négyesben,

a busz tömve öregekkel-fiatalokkal nem hogy ülőhely nincs de már álló sem nagyon.

Lényeg mi lényeg, a csávó (amolyan szakadt, üveges tekintetű fura alak) maga melletti ülésen tartja a kutyáját, szájkosár és minden szabályban foglalt (pl jegy) nélkül.

Erre egy fiatalabb srác le szeretne ülni, mert miért ne, az ipse (max 40 körüli) meg elkezd okoskodni hogy de az a kutyája helye és eszébe sincs átadni vagy a kutyát letenni a földre.

Mire a srác hivatkozik az ebekre vonatkozó utazási szabályzatra, a csávó elkezd fenyegetőzni, a srácot leszállásra és verekedésre szólítja fel, és ennél voltak durvább megnyilvánulásai is a 'kutyagazdának'.

\\\ÉS, ismétlem ÉS senki nem mert a srác jogos kérésének eleget tenni, miszerint 'le szeretne ülni' és igaza van, nem csak ő, a buszon idősek és nők is álltak, senki nem mert megszólalni vagy a srác pártjára állni...\\\

>>>Ez nem normális, hogy a kutya koszosan üljön a széken, ki tudja mikor végezte dolgát előtte, majd más havi 10.000Ft-ot bérletre költve üljön ugyanoda, vagy ne tudjon leülni mert egyes idiótáknak a kutyája fent kell üljön a széken!>>>

--- Elismerésem a srácnak, sajnos távol álltam onnan, segíteni nem tudtam, de gratulálok neki hogy kiállt az igazság oldalán és korrektül megállta a helyét!

A többi hallgató meg...|Babits Mihály: Jónás könyve - 'vétkesek közt cinkos aki néma." ---

Egyébként javaslatot tettem a BKV/BKK -nak a 9-es buszon az első-ajtós rendszer visszaállítására, régen jól működött, de most megint sok a jegy nélküli, a csöves meg a balhézó, piás...gondolom a BKV/BKK meg tesz majd rá magasról...sajnos...

2015. márc. 2. 19:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Csuklós szerintem nem lesz elsőajtós (bár lehet, hogy tévedek).
2015. márc. 2. 19:34
 2/21 anonim ***** válasza:
23%

Miért szólna bele egy idegen, két másik idegen veszekedésébe? Még ha a fiatalnak igaza is volt,ha már belekezdett a csatába akkor vigye végig egyedül.

Nem azért szállnak a munkából suliból hazatartó emberek a buszra hogy igaszságosztóként szétveressék a képüket vagy kést kapjanak az oldalukba ,mert simán előfordulhat ,te is írtad ,hogy "a csávó elkezd fenyegetőzni, a srácot leszállásra és verekedésre szólítja fel" Szerinted ki akarja ezt magának? Te pl miért nem mentél oda? Ja ,hogy az mááás, tudom.

2015. márc. 2. 19:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

#2 mondta a kérdező hogy messze állt, a 9esen meg se lehet mozdulni délután nemhogy átvágni az egész buszon

Egyébként én már 2 éve azzal járok napi szinten és egyetértek abban hogy kell oda az elsőajtós, sokkal normálisabb volt az a járat míg volt, mióta meg nincs hát szót se róla milyen alakok vannak és miket lehet megtapasztalni ez a kutyás dolog még semmi a sok közül ez csak a jéghegy csúcsa

2015. márc. 2. 19:40
 4/21 A kérdező kommentje:

több ilyen emberre lenne szükség mint ez a srác na meg nem meghunyászkodó buszsofőrökre/jegyellenőrökre és minden buszra elsőajtó rendszer aztán feleennyibe is kerülhetne bérlet ha a bliccelők is megvásárolnák meg a kutyások macskások is tisztességesen

Sajnos viszont ez a világ nem igazságos, nem tisztességes

2015. márc. 2. 19:46
 5/21 anonim válasza:
csak egy újabb senkiházi mást tiszteletben nemtartó a budapesti közlekedésben nincs ebben semmi újdonság százak vannak ilyenek SAJNOS
2015. márc. 2. 19:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) Nekem a múltkor beszólt egy csapat 13-15 éves, hogy miért van rajtam paróka. Ha ezután békén hagytak volna, nem érdekelne az egész, de tovább hangoskodtak és röhögtek. Végül nem tettem semmit, leszálltam. A kemótól vagyok kopasz...
2015. márc. 2. 19:55
 7/21 anonim ***** válasza:

veszélyes húzás de gratula érte

Amúgy meg senki sem azért perkál arra a rohadtdrága jegyre meg bérletre hogy ürülékes székre üljön vagy hogy az állatnak legyen helye de neki nem!

Az állatnak is szájkosár kell és teljesárú jegy vagy bérlet!

2015. márc. 2. 19:55
 8/21 anonim válasza:
le kellene vágni a buszról mind az ilyen élősködő roh@dékokat sajnos mindenki azt mondja hogy neki nincs joga hozzá, buszsofőr, ellenőr etc. De akkor kinek van hozzá joga a fr@ncba is?
2015. márc. 2. 20:01
 9/21 anonim válasza:
100%
#6 jobbulást!
2015. márc. 2. 20:01
 10/21 anonim ***** válasza:
oh láttam én már olyat is amikor a buszsofőr segítette fel a piást mert nem bírt magától felszállni aztán az meg belekötött az utasba, az is egy kőbányai busz volt :D szánalmas :/
2015. márc. 2. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!