Justin Bieber maga akart ekkora sztár lenni, vagy ezt rá erőltették a menedzserek a pénz miatt?
Figyelt kérdés
Ezeket a sztárokat valaki irányítja, hogy mit csináljanak meg ilyenek?2016. ápr. 14. 14:45
1/8 anonim válasza:
Nyilván ki ne szeretne akkora sztár lenni. De az az ember szerintem csak egy nagy adag üresség belülről már. Kiégett. Azért balhézik állandóan. Hogy érezze hogy még életben van.
2/8 anonim válasza:
Természetesen, főleg a kiadó diktál.
Amy Winehouse tulajdonképpen azért rokkant bele ebbe az egészbe, mert ő csak jazz énekesnő akart lenni, de a kiadó és a menedzserek ráerőltettek olyan zenéket is, amiket ő amúgy nem szívesen énekelt volna. Szerintem Justin Biebernél sincs ez másképp, csak ugye valaki könnyebben veszi ezeket a dolgokat, valaki kevésbé.
3/8 anonim válasza:
előző
Amy Winehouse 27 évesen halt meg.
Szóval Justin Biebernek még van 5 éve. :D
4/8 anonim válasza:
Biztos hogy irányítják. Sokszor még azt is megszabják az ilyen sztároknak ,hogy milyen színű haja lehet és hány max hány cm... Baromira szar lehet...
5/8 anonim válasza:
Ő akart az lenni, és így lett belőle "naaagy"" sztár. 😕
8/8 anonim válasza:
Nem értem miért mondjátok hogy nem nagy sztár. Igenis akár tetszik akár nem nagy sztár.Én nem vagyok a rajongója de néhány száma tényleg jó.És elég sok díjat is nyer, azt nem tudom van e grammy díja..De akkor is nagy sztár hiszen a csapból is ő folyik. A sztárság nem tehetségtől függ ott vannak azok a Jennerék is azok se értenek sok mindenhez mégis nagy sztárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!