Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Justin Bieber maga akart...

Justin Bieber maga akart ekkora sztár lenni, vagy ezt rá erőltették a menedzserek a pénz miatt?

Figyelt kérdés
Ezeket a sztárokat valaki irányítja, hogy mit csináljanak meg ilyenek?

2016. ápr. 14. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván ki ne szeretne akkora sztár lenni. De az az ember szerintem csak egy nagy adag üresség belülről már. Kiégett. Azért balhézik állandóan. Hogy érezze hogy még életben van.
2016. ápr. 14. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, főleg a kiadó diktál.

Amy Winehouse tulajdonképpen azért rokkant bele ebbe az egészbe, mert ő csak jazz énekesnő akart lenni, de a kiadó és a menedzserek ráerőltettek olyan zenéket is, amiket ő amúgy nem szívesen énekelt volna. Szerintem Justin Biebernél sincs ez másképp, csak ugye valaki könnyebben veszi ezeket a dolgokat, valaki kevésbé.

2016. ápr. 14. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

előző

Amy Winehouse 27 évesen halt meg.

Szóval Justin Biebernek még van 5 éve. :D

2016. ápr. 14. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy irányítják. Sokszor még azt is megszabják az ilyen sztároknak ,hogy milyen színű haja lehet és hány max hány cm... Baromira szar lehet...
2016. ápr. 20. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Ő akart az lenni, és így lett belőle "naaagy"" sztár. 😕
2016. ápr. 28. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyik se.

Igen.

2016. jún. 4. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nagy sztár. :)
2016. jún. 19. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért mondjátok hogy nem nagy sztár. Igenis akár tetszik akár nem nagy sztár.Én nem vagyok a rajongója de néhány száma tényleg jó.És elég sok díjat is nyer, azt nem tudom van e grammy díja..De akkor is nagy sztár hiszen a csapból is ő folyik. A sztárság nem tehetségtől függ ott vannak azok a Jennerék is azok se értenek sok mindenhez mégis nagy sztárok.
2016. jún. 20. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!