Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Másképp tekintenétek a pasira ez után? (főleg 18 év körüli lányok válaszát várom)
18F
Ez az én sztorim. Ez mind megtörtént velem sajna. Mikor erre a korszakomra gondolok vissza akkor szinte mindig a sírás kerülget ezért is hanyagolom a témát mindenki előtt. De neki muszáj volt egyszer elmondanom hogy tudjon róla mi történt.
Próbáltam így leirni hogy bele tudjátok képzelni magatokat a szituációba.
Tetszik neked a srác és ismerkedtek de még nagyon az elején vagytok.
Kíváncsi vagy volt e már barátnője stb de mondja hogy ezt hanyagold de te ezután méginkább kíváncsi vagy mi a baj és erősködsz hogy mondja el. Ő végül elmondja milyen csalódás érte a múltban. Az exe akit nagyon szeretett,már a legelején megcsalta,később elhanyagolta,hazudozott neki és hülyítette hónapokon keresztül. És végül elpityeredik miközben ezt elmeséli részletesebben.
Ez után másképp tekintenétek rá? Egy balekként mert elpityeredett? Vagy mi?
Csak akkor fog el ez az érzés ha belemegyek a részletekbe és visszaemlékezek mit éreztem akkor és qrvaszar volt.
Ha csak gyorsan átfutok a sztorin azt mindenféle lelkifurdalás nélkül. De nem szoktam reklámozni még így se.
De leginkább azt kívánnám a drágának hogy molesztálják a palesztinek.
Dehogy tekintenek mashogy, sot probalnam ereztetni vele, ot is nagyon lehet szeretni es nagyon meg is erdemli. Inkabb tisztelnem es meginkabb szeretnem, hogy ezt elmondta es mennyire erzekeny is.
Bocsi az ekezetekert.
Én partnerként sosem tudtam mit kezdeni az érzékenységüket nyíltan kimutató pasikkal, szóval szerintem össze nem tudnék jönni egy ilyen viselkedésű pasival. De barátként megvigasztalnám természetesen :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!