Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Másképp tekintenétek a pasira ez után? (főleg 18 év körüli lányok válaszát várom)
18F
Ez az én sztorim. Ez mind megtörtént velem sajna. Mikor erre a korszakomra gondolok vissza akkor szinte mindig a sírás kerülget ezért is hanyagolom a témát mindenki előtt. De neki muszáj volt egyszer elmondanom hogy tudjon róla mi történt.
Próbáltam így leirni hogy bele tudjátok képzelni magatokat a szituációba.
Tetszik neked a srác és ismerkedtek de még nagyon az elején vagytok.
Kíváncsi vagy volt e már barátnője stb de mondja hogy ezt hanyagold de te ezután méginkább kíváncsi vagy mi a baj és erősködsz hogy mondja el. Ő végül elmondja milyen csalódás érte a múltban. Az exe akit nagyon szeretett,már a legelején megcsalta,később elhanyagolta,hazudozott neki és hülyítette hónapokon keresztül. És végül elpityeredik miközben ezt elmeséli részletesebben.
Ez után másképp tekintenétek rá? Egy balekként mert elpityeredett? Vagy mi?
A sírás olyan mint a légzés... Nem lehet hogy ne tedd meg... Szüksége van az embernek rá.
Én egyáltalán nem néznék másképp a fiúra... Legalábbis... De. De tudnám hogy van érzékeny oldala is... És ennek örülnék...
Nem szégyen koadni magadból a bánatot...
Nekem még imponáló is lenne. Azt mutatja, hogy komoly érzelmeid vannak, plusz megbízol bennem. Abszolút nem tekintenélek emiatt baleknak, egy férfi ugyanúgy el-elsírhatja magát, nemcsak egy nő. Legalábbis szerintem. Próbálnék segíteni, megértő, vigasztaló lenni. Nem hanyagolnálak akkor sem, ha úgy érzékelném emiatt, hogy még érzel iránta valamit - legalábbis ha egyébként is érzem a szimpátiát, vonzalmat, esetleg már többet - , hanem inkább azon lennék, hogy minél hamarabb elfeledtessem a sebeket. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!