Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Love storykat kérek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Love storykat kérek?

Figyelt kérdés
ti hogy jöttetek össze?

#szerelem #meséld
2016. ápr. 17. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:

A legtöbb nekem nem olyan érdekes, de az egyik volt barátommal így történt:

Bátyámmal metróztunk, és az egyik megállónál véletlenül felszállt egy barátja. Nagyon tetszett, oda is köszönt, és láttam, hogy nagyon néz, de ennél több nem történt. Végül még aznap délután írt a bátyámnak, hogy tetszem neki, és ha nem bánná, örülne, ha bemutatna engem. Így elhívott találkozni, és nem sokkal később összejöttünk.:)

Van egy másik is, de ha érdekel, azt inkább privátban írnám le, mert nem szeretném, hogy esetleg magára ismerjen, ha véletlenül erre jár.:)

2016. ápr. 17. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs pipim.

16/F

2016. ápr. 17. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs senkim.

16/L

2016. ápr. 17. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi két éve ismertük meg egymást a barátommal, neten egy játékba. Szinte semmi esély sem volt rá, hogy akkor és ott összetalálkozzunk. De a találkozásunk szinte sorsszerű volt, és igazából megmentette mindkettőnk életét. Depressziósok voltunk, én már túl voltam egy öngyilkossági kísérleten, ő is meg akarta próbálni, de sokat beszélgettünk neten, és kihúztuk egymást a depresszióból. Akkor még nem gondoltam hogy lehet köztünk bármi is, mert én 19 voltam ő 14, ráadásul külföldre akartak költözni a családjával. Mégis elkezdtünk találkozgatni, és egymásba szerettünk. Végül nem költöztek el, de így is nehéz volt, mert mindenki piszkált a korkülönbség miatt. De minket nem érdekelt. Kibírtunk egy év távkapcsolatot úgy hogy csak nehezen tudtuk megoldani a találkozást. De tavaly ősszel hozzánk költözött, és ide iratkozott be suliba. Azóta együtt élünk, suli mellett sokat dolgozunk. Az élet így sem könnyű mert elég kimerítő ennyit melózni, de legalább együtt vagyunk, és ez megér minden fáradságot. :)

21/L (16F)

2016. ápr. 17. 18:54
 5/5 anonim válasza:
Egyszer beb*sztunk...aztán még egyszer...
2016. ápr. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!