Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippeket kérek! Mit tegyek? 18/L
Figyelt kérdés
van egy fiú (Marci),3 éve vagyunk barátok, másfél éve bevallotta hogy szerelmes belém de tisztáztuk. Marcinak az egyik legjobb barátja Dávid neki tetszettem másfél éve. Akkor tényleg nagyon jó volt a kapcsolatunk de nem éreztem többet barátságnál és ezt neki is megmondtam vele sem vesztem ezen össze,elfogadta ahogy Marci,mindkettőjükkel minden nap találkozok.most viszont augusztusba voltunk együtt bulizni,picit sokat ittunk és Déviddal smároltunk,én kaptam le őt,de ő visszacsókolt,utána 2 napig beszéltünk,azután elkezdődött a suli és kerüljük egymást,Marcinak nem akarjuk semmiféle képen elmondani,de viszont nekem azóta nem ment ki a fejemből,mindennap gondolok rá,és látom hogy ha véletlenül találkozunk akkor ő is úgy néz rám2015. szept. 5. 10:10
1/2 anonim válasza:
Kire gondolsz minden nap? Marvira vagy Dávidra?
2/2 A kérdező kommentje:
Dávidra!
Marcinak azert nem szeretnénk elmondani mert ő nem nagyon fogta fel hogy én csak barátként tekintek rá,de félek hogy Dávidot nem érdemlem meg
2015. szept. 5. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!