Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megmondjam neki? 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megmondjam neki? 14/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy utcában lakom, ezért mindennap látom. Kb. 1 évig jártunk, de puszin, kézfogáson kívül semmi nem volt, ezek se történtek sűrűn. Már 2 éve, hogy szakított, mert hülye voltam és mindenkire féltékeny. Tavaly ilyenkor nagyon jóban voltunk, mindenre azt válaszolta, hogy akkor mondja el, ha találkozunk. A legjobb barátjának ekkor azt mondta járunk. Aztán egyszercsak egyik pillanatról a másikra letiltott. Néha még szoktunk beszélni, akkor is csak én kérdezek hülyeségeket, csak hogy addig is beszélhessünk. Én még mindig szeretem, nem tudom ő mit érez. Arra gondoltam ballagás után elmondom neki, hogy szeretem, mert suli után elköltözünk kicsit arrébb (eddig a suli miatt nem tettük).
2016. ápr. 16. 14:41
1 2
 11/12 anonim válasza:

"Hello, szeretlek még mindig, hiányzol, járunk?"

ez hülyeség.. mikor esetleg találkoztok az utcán köszön vagy te köszönsz akkor beszélgessetek erről-arról és térj rá a témára hogy mindig szereted és öleld meg.. ha visszaölel akkor szeret tényleg

2016. máj. 9. 19:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Jó, nem is gondoltam komolyan..
2016. máj. 11. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!