Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem.. Most miert csinalom ezt?
Figyelt kérdés
iden a sulinkba jott egy tok rendes es szep lany.tok jo baratsagot epitettem vele ki.par hete egyik legjobb baratom el kezdett vele beszelgetni.es azota barmilyen vicces vagy nem vicces dolgot mond rohog rajta meg mindig sokat beszelgetnek stb.es mikor ma ezt meglattam reggel a buszmegalloban pofanvertem az egyik bff-em.mi bajom lehet?(ja es bocs az ekezetekert angol billentyum van)2016. ápr. 15. 16:12
1/3 anonim válasza:
Valoszinuleg tetszik neked es feltekeny vagy.. Beszeljetek meg a baratoddal hogy neked bejon a csaj es hogy szaljon le rola..
2/3 anonim válasza:
Pofànverted?? XDDDD ez kiràly, egyébként meg ja, a féltékenység nagy ur. Azt hiszem màr te id tudtad hogy mi lehet ez azegész, mikor a kérdést a szerelem kategoriàba tedted
3/3 anonim válasza:
Amugy igen,kategoria. Kulonben bejon neked, probalj kozeledni felè
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!