Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondol a fiú, aki írogat nekem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy egy régi osztálytársam rám írt (igazából szoktunk régebben beszélgetni, meg általánosba csomószor hazakísért meg minden) ,hogy mizu velem , meg elkezdünk beszelni.És szíveket kuld, meg azert irt rám mert kellek neki. Azt mondta h komoly kapcsolatot akarna velem, meg találkozni is akar a hétvégén, meg a puszit is behajtja majd . Ja és nagyon jól néz ki :D szerintetek higgyek neki? Vagy csak hülyeség amiket mond nekem?
És talizzak vele?
2016. ápr. 14. 14:56
1/7 A kérdező kommentje:
Jah és 17 évesek vagyunk. Ez lemaradt.
2016. ápr. 14. 14:57
2/7 anonim válasza:
Találkozz vele, ha neked is szimpi. Aztán ha jó pasi lehet csak alkalmi szexet akar, az majd kiderül késöbb :D
3/7 A kérdező kommentje:
Azert olyat nem játszunk :D
2016. ápr. 14. 15:42
4/7 anonim válasza:
Szerintem is talalkozz vele, lehet komolyan gondolja.
5/7 anonim válasza:
énis ráirok egy évbe sv 1 szer akit rég látam h mizu veled xD
6/7 anonim válasza:
Nem lehet véletlen, hogy pont neked írt ilyet. Találkozz vele, majd ígyis úgyis kiderül, hogy tuskó vagy nem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazából ismerem, meg tudom milyen. 8 évig osztálytársak voltunk.
2016. ápr. 15. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!