Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv. Most akkor szerintetek mit gondol? Vagy hol vagyok vele? Nagyon nem értem.
Figyelt kérdés
Az van hogy van egy lány akivel nagyon jóban vagyunk. Igazából én beleszerettem. Nagyon. De folyton beszélünk szinte. Az igaz h a suli miatt nem tudnánk össze jönni vagy valami lenne, de azért sulin kívű? Vagy talán túl húzosnak tartja? Ja! Ugye nagyon sokat beszélek vele, és már feltétlen bizalmam is élvezi. És sokat viccel is meg minden. :D eggyik nap azt mondta hogy te mától az enyim vagy. :D de semmivel sem lettünk közelebb. Mivel h még mindíg barátnak tart szerintem. Már mondta h szeret, de szerintem úgy gondolta h mint barátját (mivel már iszonyatossan jóban vagyunk, tényleg!) vagy tesóját. Megkérdezni félek... és már tényleg szinte mindenről beszéltünk. És olyat is mondott hogy majd 8. végén... hogy is mondta.... az a lényeg h mondani akar valamit ha befejeztük a 8at. Am már 15 vagyok (nem nem buktam meg, egyszer sem. Ő amúgy 14. Idén lesz ő 15 én meg ugye 16:D) de nem tudom... már a legnagyobb hülyeségeinket is elmondtuk egymásnak. Legalábbis inen igen :D most akkor szerelmes belém? Mert amúgy már azt is mondta h én nagyon fontos vagyok neki. És multkor mondtam h nem zavarom had tanuljon. Csak így tudja elérni amit akar és fontosabb a jövője nekem mint az h örömet leljek a beszélgetésben. Erre meg azt mondta h lehet h te leszel a jövőm. Ez akkor biztos utalás? Vagy csak poénnak szánta? De semmit se küldött mellé. Semmilyen fejet. És ha viccel utánna az kiderül... én komolyan nagyon szeretem. Lehet hogy nem tökéletes. Nem egy bombázó... de nekem ő a legszebb és legjobb :) komolyan vele akarok lenni ameddig csak tudok. Kérlek segítsetek. Én nagyon nem tudom h akkor most h hogy is érezhet. Pedig fontos lenne. És az h meg e érné várni a 8 végéig. Mert csajozni nem akarok, de ha ő csak barátként lát akkor kell valaki akivel kicsit tudom ellensüllyozni... előre is köszi a válaszokat. És kérlek a piszkálódást hagyjátok ki. (Bocs ha zavaros vagy nem jó a helyesírásom. Picit már fáradt vagyok...)2016. jan. 6. 21:42
2/6 anonim válasza:
"lehet h te leszel a jövőm" <-- ezt mondta a lány és ugyebár ha viccel az utána kiderül..nos, kiderült?...ha igen akkor sincs semmi veszve...akkor kérdezz rá! :)(attól csak jobb lehetsz ha megkérdezed..:) )
meg szerintem ez a 8.utáni dolog ez számomra teljesen érthetően hangzik mert "gondolom" nem akarja(átok) szingliként kezdeni a középiskolát vagy a nyári szünetet...hajaj :DD vagy mesélj TE az érzéseidről iránta :)
3/6 >_< válasza:
Szerintem szeret, rengeteg jelét adta már ennek, csak nem meri neked elsőként bevallani, talán azt akarja hogy te kezdd.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát most az a helyzet hogy konkrétan most kérdezősködött egy másik fiu után.. megkérdeztem h ő szerelmes e belé? De azt mondta h nem hinné... ez mit jelent? Csak feltékennyé akar tenni? Úgy megmondanám h szeretem, de ha tényleg beleszeretett és engem tényleg csak barátnak tekínt akkor jól elrontom... mert utánna már nem lesz ugyan olyan... :( és már 1sze mondtam h mit érzek... de akkor azt mondta h ő nem lenne jó barátnőnek, és a tanulnia kell mert felvételi is lesz. Teljesen tanácstalan vagyok... én szeretem. Én egyszerűen imádom. De azt mondják ha szeretsz valakit engedd el. És én nem akarom bántani se és megkötni. Azt szeretném ha boldog lenne... és ha ez mással lesz elérhető számára még azt is elfogadnám... csak hogy boldog legyen.
2016. jan. 7. 21:55
5/6 >_< válasza:
Szerintem inkább: Ha igazán szeretsz valakit, küzdj érte!
Igen, ezt is szokták mondani és szerintem kifejezetten igaz. Ha tényleg teljesen odavagy érte, akkor kitől kaphatna nagyobb odaadást, szeretetet mint tőled?
6/6 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. De már csak az az egy kérdés h várjak 8. Végéig? Már amúgy sincs sok hátra. És legalább biztosabb lesz ha igen ha nem :) vagy? Vagy hogy legyen? Mert ha sikerülne is és eggyüt lennénk a suli kicsit másképp lenne... és nem biztos h potpzítív irányba... persze az nagyon jó lenne h ott ülne melletem az öembe és éjjel nappal beszélnénk. De amúgy ott van az is h ne piszkít oda ahova enni jársz. És sajnálom csak sajna vannak kétségeim. És köszönöm a válaszaid! :)
2016. jan. 8. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!