Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek egy olyan sráchoz aki flegma és
mindenkit lepattint?
Figyelt kérdés
Én már belészerettem... ő még nem is ismer....De tudom,hogy flegma facebookon is...,ha rá ír valaki ,akkor flegmázik ...nem nagyon akar beszélgetni... (Én nem írok /írtam rá) az lényegtelen, hogy ezeket honnan tudom...Így,hogy közelítsek felé?
Még nincs késő! Próbáld elfelejteni! Azt mondod, nem tudod elfelejteni, pedig még nem is ismer...mi lenne, ha összejönnétek,lefekszel vele-mégjobban beleszeretsz, aztán megaláz, megcsal kihasznál, végén szakítotok, így könnyebb lesz kiszeretni belőle? Vagy összejöttök, nem fekszel le vele és azért szakít veled? Miért buknak a mai fiatalok az ilyen tahókra???
2016. ápr. 14. 13:27
12/31 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem olyan xdd:D Csak inkább nehéz őt felszedni...ő olyan más és ezért szerettem belé..ő nem egy páva gyerek ,akire rá írsz facebookon ...beszélgettek.. tali..nem ő nem ilyen...
2016. ápr. 14. 13:33
13/31 anonim válasza:
Szard már le, 15 éves vagy bele ne halj...
Most komolyan, ha ilyen flegm ne is írj neki, lesz más aki oda fog figyelni rád és szeretni fog, az szerintem sokkal jobb mint egy ilyen felgma pasi, fiatal vagy még nagyon, nem kell kapkodni
2016. ápr. 14. 15:13
14/31 A kérdező kommentje:
De csak páva gyerekek vannak ...inkább nem kell senki....
2016. ápr. 14. 15:54
15/31 anonim válasza:
Várj egy pöppet..nem is beszéltetek? Még..soha? O.O Akkor hogy a manóba vagy belé szerelmes? -.- Nem mondom, hogy idióta vagy, de az tény, hogy nem vagy belé szerelmes ha gyakoralitag egy szót sem váltottatok még. Semmit sem tudsz róla ami fontos lenne. Bizony, az hogy innen-onnan hallottál dolgokat nem számít. 16/L
2016. ápr. 14. 16:31
16/31 anonim válasza:
Nehéz felszedni??? Hol élsz Te? Nem neked kell felszedni őt, hanem fordítva! Most komolyan 15évesen az a legnagyobb gondod, hogyan szedj fel egy igazi tirpák tahót? Inkább húzz bele a tanulásba, év végéig hátha javítasz kicsit...
2016. ápr. 14. 16:44
17/31 anonim válasza:
Nálam az egyetlenegy kizáró ok a bunkóság. Szinte minden lánynak a bunkó pávák jönnek be, nem értem, hogy miért. Hogy lehet ilyenbe beleszeretni? Hogy???!!! 14/L
2016. ápr. 14. 16:48
18/31 anonim válasza:
Nem páva.... mert ő más.... perszeeee
2016. ápr. 14. 16:50
19/31 A kérdező kommentje:
Tényleg az ...nem is tetszett még soha senki...benne van valami ami megfogott...De a jó és a rosz tulajdonságokat is elkell fogadni...
Aki nem fogadja el a rossz tulajdonságokat az nem érdemli meg a jókat sem...És azt hozzá tenném ,hogy én is sokat tudok magamról képzelni xdd
2016. ápr. 14. 17:03
20/31 anonim válasza:
Nem válaszoltál kérdező, pedig ez azért nem elhanyagolható dolog: SOSEM beszéltetek, vagy egyszerűen nem annyit hogy megismerjen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!