Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú akit nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akit nagyon szeretnék megölelni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ezzel a fiúval hogy is mondjam...elég érdekes a kapcsolatunk. Igazából nagyon sokat chateltünk,akkor még flörtölt is és tökre azt mutatta hogy szerelmes belém. De élőben (fölöttem jár) mikor beszélek vele(jóba vagyok a társaságával nagyon),tök flegma meg folyton kreténez valamiért... de amúgy meg folyton néz meg néha szemezünk is. Én nem tudom eldönteni hogy most akkor mit érez... de megnevettetnem már sikerült. És ezt most nem egoizmusból mondom de nem valami helyes meg népszerű, tehát több esélyem van,mert én úgymond a népszerűek közé tartozok és van pár fiú aki rám hajt. Na igen és néha mikor köszönök neki mosolyogva akkor nem csinál semmit csak hosszan bámul rám. És nem olyan rég azt álmodtam hogy megöleltem,de szerintem elutasítana vagy valami. Annyira jó érzés lenne :( . Valami tippetek van hogy csinálhatnám és hogy tudnám elérni hogy ne legyen flegma és megbizonyosodjak róla hogy egy kicsit is tetszem neki?

2015. nov. 26. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván azért ilyen veled személyesen, mert bizonytalan. Mármint ha interneten jól elbeszélgettek, de élőben feszültebb (ezt próbálja leplezni azzal, hogy ahogy te mondod lekreténez, mert ez egy amolyan távolságtartás), akkor biztosan tetszel neki. És ahogy írtad, te a népszerűbbekhez tartozol, ez is elbizonytalaníthatja. Szerintem interneten utalj rá, hogy szívesen találkoznál vele máshol is, hátha ha csak ketten lennétek, jobban fel tudna oldódni, és élőben is tudnátok komolyabban beszélgetni, kimutatni a szimpátiátokat egymás iránt.
2015. nov. 26. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Leplezi hogy kedvel
2015. nov. 27. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy szimpatikus vagy neki,csak valami visszatartja,öleld meg :)
2015. nov. 27. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
De nem is szereted,akkor mit akarsz tőle? minek akarod tudni hogy tetszel e neki?
2015. nov. 27. 17:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És négyes...3 éve szerelmes vagyok belé és miatta nem jártam egy fiúval sem. Mert persze én is félek
2015. nov. 30. 17:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Hétfőn ,várd meg a kapunál,és ha mosolyog rád öleld meg
2015. dec. 6. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!