Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért flegmazik velem a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flegmazik velem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle mi baja, azt mondta semmi. 3-4 naponta jön rá ez.. ötlet? 15 évesek vagyunk mindketten

2016. jan. 13. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos szar lesz a fél évi. Vagy nem tudom velem nem szokot ilyen lenni
2016. jan. 13. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Biztos megjott neki vagy fog. Esetleg tul sok stressz?
2016. jan. 13. 17:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Menstruacio szerintem nem. Mert 2-3 naponta ezt csinálja, utána megbeszeljuk azt kész. De most miért csinálja ezt?
2016. jan. 13. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Megtetszett neki más. Tipikus női viselkedés, ki akar ábrándítani magából.
2016. jan. 13. 17:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Mielőtt jártunk volna, akkor is ezt csinálta.
2016. jan. 13. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor pedig alapból olyan semmilyen csaj.
2016. jan. 13. 18:16
 7/9 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle finoman? Le kell ülni vele ezt megbeszélni. Ha meg továbbra is ezt csinálja/nem mondja meg miért flegmázik, akkor mondd meg neki, hogy ha majd tud normálisan is viselkedni, akkor szóljon, de addig hagyjon békén.
2016. jan. 13. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezek a tini lányok tényleg akkor viselkednek így ha össze jött nekik valami mási pasi! A volt barátnőm is elkezdett így viselkedni, mindig kérdeztem hogy mi baja? meg hogy valami pasi mvan a dologban, de tagadta mindig! Aztán kiderült hogy szépen összejött mással úgy még együtt voltunk :)
2016. jan. 13. 21:11
 9/9 A kérdező kommentje:
De mielőtt össze jöttünk volna, az előtt is ilyen volt. Akkor?
2016. jan. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!