Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az első szerelem?
nagyon rövid, egy hónapos
én 18 voltam (és vagyok), ő 17
itt gyakorin ismertem meg, az lett a vége hogy váratlanul szakított facebookon, és csak később tudtam meg egy ismerősömtől hogy egy másik pasi miatt hagyott el
14 voltam, ő 17, és mint minden lánynak, nagyon imponált, hogy húú, középiskolás korú fiúnak tetszem. Kölcsönös szimpátia és szerelem volt, de én még túl gyerek voltam hozzá, mivel elég későn érek. Nagyon fájt így visszagondolva, még 16-17 éves koromban is megremegett a gyomrom, ha megláttam. Mára már elmúlt teljesen, de ahol először megcsókolt, azt a helyet azóta is mindig kikerülöm. :))
19L
14 évesen szerettem bele egy szép nyáron, ő 13 volt. Párszor összejöttünk, de ő sosem szeretett igazán engem viszont. Négy éve szerelmes vagyok belé, és sosem múlt el. Fogalmam sincsen hogyan fog, csak nem tarthat örökké...:)
Borzasztó érzés hogy lassan négy éve minden nap rá gondolok, és tudom hogy ő nem. Ahányszor meglátom elfelejtek mindent amiért nem működhetett a dolog és csak visszagondolok milyen érzés volt amikor azt hittem minden rendben. Amúgy igen, összevissza görcsöl a gyomrom, és kiugrik a szívem a helyéről. Soha nem fog viszont szeretni, de akkor is van az egészben valami szép. Nem tudom elképzelni hogy valaha így szeressek másik lányt, a szerelem fogalma összefonódott a nevével, az arcával, a csókjaival, minden apróságával. Most is rá gondolok, és holnap reggel amikor felkelek is rá fogok gondolni, ő pedig éli a maga életét és eszébe sem jutok. Ez az én saját, személyi tragédiám.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!