Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszek neki?
13/l vagyok.
Osztalytarsam. Mar 1-2 eve tetszik, de nem tudom hogy en tetszek e neki. Egesz nap nez, mindenhova kovet, mogem all a sorban. Egyik baratnom megkerdezte hogy en nem tetszek e neki? O nemet irt, de ahogy belegondolok ha egy fiu az osztalybol megkerdezne hogy nekem nem tetszik e o akkor en is nemet irnek, szóval nem tudom. Miutan a bnom megkerdezte, azota keres jobban. Azota kovet mindenfele es mogem áll mindig ha megyunk valahova az iskolaval. Jobban keresi a szemkontaktust is. Egesz oran bamul, elotte csak egy órán 1x 2x max. En leirnam neki hogy mit erzek de lehet hogy megse tetszek neki?
MA:
Egy másik bnom leirta neki hogy : tetszel ....nak.
Erre nem valaszolt de látta. Nekem nem irt a fiu semmit és Most nemtudom mi van. MIT CSINÁLJAK?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!