Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszek neki?

Figyelt kérdés

13/l vagyok.

Osztalytarsam. Mar 1-2 eve tetszik, de nem tudom hogy en tetszek e neki. Egesz nap nez, mindenhova kovet, mogem all a sorban. Egyik baratnom megkerdezte hogy en nem tetszek e neki? O nemet irt, de ahogy belegondolok ha egy fiu az osztalybol megkerdezne hogy nekem nem tetszik e o akkor en is nemet irnek, szóval nem tudom. Miutan a bnom megkerdezte, azota keres jobban. Azota kovet mindenfele es mogem áll mindig ha megyunk valahova az iskolaval. Jobban keresi a szemkontaktust is. Egesz oran bamul, elotte csak egy órán 1x 2x max. En leirnam neki hogy mit erzek de lehet hogy megse tetszek neki?

MA:

Egy másik bnom leirta neki hogy : tetszel ....nak.

Erre nem valaszolt de látta. Nekem nem irt a fiu semmit és Most nemtudom mi van. MIT CSINÁLJAK?

2016. ápr. 10. 09:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ezt amúgy nem értem. Szerintem ember nem bámul csak úgy egy embert, ha nem tetszik neki. Nekem is, mikor tetszik egy lány, akkor órákon keresztül tudnám bámulni, csak van kultúrám, így nem teszem. Viszont, ha olyan lány jön, aki nekem nem tetszik, akkor abszolút nem érzek késztetést nézegetni. Szóval, ha úgy látod, hogy tényleg rengetegszer bámul téged és tényleg keresi a társaságod és közel akar lenni hozzád, akkor bizony teljesen evidens, hogy szimpátia van a dologban. Neked ő tetszik? Akkor menj oda hozzá, ha ő nem jön. Te is mosolyogj rá, örülj, ha közel van hozzád, mindig szólítsd le, ha mögéd áll, erre elég egy "miahelyzet? :D" kérdés. És igazából ennyi. Ennyit tehetsz. Sok sikert! :)
2016. ápr. 10. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!