Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki? 14/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki? 14/l

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem. Egy évvel idősebb nálam. Kb. 1 éve ismertem meg, ugyanabba a baráti társaságba járunk.

Amikor először láttam, már akkor is egy kicsit tetszett, de nem igazán ismertem.

6-7 hónapja elmentünk kirándulni a baráti társasággal és 3 napot vele töltöttem: időközben megismertem, kiderült, hogy nagyon jó fej, és szerintem nagyon is bír engem, de inkább csak BARÁTILAG. A kirándulás végén viszont megölelt, ami nagyon jól esett.

Azonban azóta nem beszéltünk egyáltalán fb-n.

Húsvétkor volt nálunk locsolni egy egész üveg szódával, és végül nagyon örültem, hogy eljött. Amikor elment, adtunk egymásnak "elbúcsúzós puszit".

A mai napig azzal raktározom a fejem, hogy mindenképp bír engem, hiszen akkor nem is jött volna el hozzánk.

Néhány hónap múlva látni fogom, mivel megint megyünk kirándulni a baráti társasággal.

Tényleg nagyon rendes srác, volt, hogy egy egész órát elbeszélgettünk, de mint írtam, inkább csak BARÁTKÉNT tekint rám szerintem. Nem látom annak jeleit, hogy tetszenék neki, de ez persze csak az én véleményem. A barátnőm azt mondta, hogy szerinte tetszek neki: néha bámult engem, nagyon kedves velem, jófej.

Szerintetek mitévő legyek? Semmiképp nem akarok rányomulni, mert az elég gáz számomra.

Kérlek segítsetek nekem!

14/lány

2016. ápr. 4. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Szóval ritkán találkoztok?

Tehát nem tudsz neki jeleket adni.

Mondd el neki, az nem nyomulás.

2016. ápr. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!