Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek tetszek neki?!

Hány évesek vagytok?
Amúgy simán lehet, de biztosan osztálytárssal akarsz kezdeni?:)
osztalytarsal kezdeni kicsit nagy megprobaltatas. Gondolj bele minden nap latod,es ha esetleg szakitotok akkor is latni fogod.akar evekig. Mi a baratommal egy heten 2szer 3szor talizunk.Szerintem az epp eleg.minden nap minden oraban,en kicsit soknak tarnatam.De hat kinek mi.
És a kerdesedre a valasz,csak te latod a jeleket.Hogy nezz rad,mennyi idot foglalkozik veled,eszre vesz esetleg.figyel,azonnal válaszol..stb... minden kis jel szamit.:) A testbeszéd,mimika. Olvass utánna pl milyen jeleket ad valaki ha tetszel neki.:D en ezt csinaltam. De mégse sejtettem,hogy mégis szerelmes belem.De az élet meglepetés.:)
Mit tegyél? Hát lépj.Ha látszik hogy tetszel neki,sok időt vagytok egyutt.
Valj szerelmet.Ő dönti el mit kezd vele. Küzdj érte. És hány éves vagy amugy?
Ezek szerint biztos h bejössz neki legalább egy kicsit.
De gondolj bele: Szerinted miért ír ilyeneket és miért ír rád?
Valami célja van.
Szerintem beszélj vele személyesen a dologról( itt nem arra gondolok h: "tetszessz" meg ilyesmi) hanem úgy mint viberen, mert közbe látod a reakcióit.
Pl:ahogy hozzád szól, vagy ahogy rád néz...
Bármi is lesz sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!