Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintettek tetszek neki?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek tetszek neki?!

Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány az osztályba. Nem rég elkezdtünk beszélgetni úgy mond a "Viberen"-en.. És hát, néha-néha nevet rajtam (béna vicceim vannak..).. Én szeretem de ő még nem tudja szerintem - mondjuk lehet már sejti ... - szóval, szerintetek mit tegyek? Szoktam kérdezgetni és ő is. Köszönöm előre a válaszokat! :)

2016. márc. 28. 08:57
 1/8 A kérdező kommentje:
+ Mindig ő kezdi a beszélgetést :D Az-az ő ír rám mindig.
2016. márc. 28. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Amúgy simán lehet, de biztosan osztálytárssal akarsz kezdeni?:)

2016. márc. 28. 08:58
 3/8 anonim válasza:

osztalytarsal kezdeni kicsit nagy megprobaltatas. Gondolj bele minden nap latod,es ha esetleg szakitotok akkor is latni fogod.akar evekig. Mi a baratommal egy heten 2szer 3szor talizunk.Szerintem az epp eleg.minden nap minden oraban,en kicsit soknak tarnatam.De hat kinek mi.

És a kerdesedre a valasz,csak te latod a jeleket.Hogy nezz rad,mennyi idot foglalkozik veled,eszre vesz esetleg.figyel,azonnal válaszol..stb... minden kis jel szamit.:) A testbeszéd,mimika. Olvass utánna pl milyen jeleket ad valaki ha tetszel neki.:D en ezt csinaltam. De mégse sejtettem,hogy mégis szerelmes belem.De az élet meglepetés.:)

2016. márc. 28. 09:14
 4/8 anonim válasza:

Mit tegyél? Hát lépj.Ha látszik hogy tetszel neki,sok időt vagytok egyutt.

Valj szerelmet.Ő dönti el mit kezd vele. Küzdj érte. És hány éves vagy amugy?

2016. márc. 28. 09:17
 5/8 A kérdező kommentje:
13 leszek holnap...
2016. márc. 28. 09:55
 6/8 A kérdező kommentje:
+ küldött egy "hét te.. mondani akarom hogy MA is csodálatos vagy" aztán oda írta hogy "Aranyos nem?" ... nem tudom mire vélni :/
2016. márc. 28. 19:06
 7/8 anonim válasza:

Ezek szerint biztos h bejössz neki legalább egy kicsit.

De gondolj bele: Szerinted miért ír ilyeneket és miért ír rád?

Valami célja van.

Szerintem beszélj vele személyesen a dologról( itt nem arra gondolok h: "tetszessz" meg ilyesmi) hanem úgy mint viberen, mert közbe látod a reakcióit.

Pl:ahogy hozzád szól, vagy ahogy rád néz...

Bármi is lesz sok sikert ;)

2016. márc. 29. 11:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Csak mindig, a barátnőivel van.. Soha sincs egyedül...
2016. márc. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!