Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét hogy tetszek az osztálytársamnak? 15/f
Ha jól értettem amit írtál, szerintem találj ki valamit amiről nem tűnnek ki az érzelmeid és amire a reakciójából látod, hogy ő szerelmes beléd vagy nem.
Ha igen akkor mondd el ahogy akarod, ha nem akkor ne csinálj semmit!
Az vagyok, aki az #1-es választ írtam.
Valószínűleg egy ilyen tesztből nem jut az ember elég biztos információhoz, ezért több helyzetben lenne szükséges megfigyelni a másik viselkedését, hogy biztosabbat tudjon az ember, ha ezt az utat választja. Persze akkor sem biztos, hogy igaz, amit az ember következtet, vagy hogy ezekből a tesztekből kiderül, mit gondol valójában a másik.
A másik dolog meg, hogy ha az ember túl sok ilyen helyzetet idéz elő, akkor növeli annak a valószínűségét, hogy a másik rájön, hogy mi az ember célja ezen kérdésekkel, tettekkel, helyzetek előidézésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!