Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnét hogy tetszek az osztály...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cyrano kérdése:

Honnét hogy tetszek az osztálytársamnak? 15/f

Figyelt kérdés
általánosban ismerkedtünk meg és eleinte visszahúzódó volt de az évek alatt egyre kedvesebb lett.minden szünetben és suli után is szoktunk beszélni eddig nem emrtem elmondabi neki hogy tetszik.nem nagyon szeretek beszélni az emberekkel de vele szivesen beszélek.

2016. márc. 19. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jól értettem amit írtál, szerintem találj ki valamit amiről nem tűnnek ki az érzelmeid és amire a reakciójából látod, hogy ő szerelmes beléd vagy nem.

Ha igen akkor mondd el ahogy akarod, ha nem akkor ne csinálj semmit!

2016. márc. 19. 13:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Az vagyok, aki az #1-es választ írtam.

Valószínűleg egy ilyen tesztből nem jut az ember elég biztos információhoz, ezért több helyzetben lenne szükséges megfigyelni a másik viselkedését, hogy biztosabbat tudjon az ember, ha ezt az utat választja. Persze akkor sem biztos, hogy igaz, amit az ember következtet, vagy hogy ezekből a tesztekből kiderül, mit gondol valójában a másik.

A másik dolog meg, hogy ha az ember túl sok ilyen helyzetet idéz elő, akkor növeli annak a valószínűségét, hogy a másik rájön, hogy mi az ember célja ezen kérdésekkel, tettekkel, helyzetek előidézésével.

2023. febr. 12. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!