Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyen nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyen nála?

Figyelt kérdés
A lényeg a következő: van egy lány a suliban, aki tetszik, de nem beszéltem még vele, igazából először csak néztem hogy jól néz ki meg minden...... aztán egyre többet láttam és megtetszett. A másik pedig hogy sztem észre vette hogy sokat "bámulom" mert volt már hogy láttam ahogyan nézett, és az igazat megvalva nem hiszem hogy bejövök neki, de nem tudom ennyire nem értek a lányokhoz. Szval sztetek megpróbáljak vhogy bevágódni nála vagy ne? a lány 19, én 17f
2016. ápr. 7. 21:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem olyat akarok, utálom is az olyan, meg úgy látom ő se olyan azért is tetszik csak úgy vagyok vele hogy a kor kulönbség miatt nem hiszem hogy van esélyem, azért nem is próbálkoztam még.
2016. ápr. 8. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Értem, akkor én értettem félre. Hát magamból kiindulva én sem adtam volna sok esélyt fiatalabb fiúnak, de ha nagyon tetszik, akkor próbáld meg, nincs vesztenivalód! 24\l
2016. ápr. 8. 14:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Áh mind1 lesz*rom, nem alázom meg magam előtte. Meg amúgy sincs ötletem, hogy milyen indokkal menjek oda hozzá.
2016. ápr. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!