Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyen nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyen nála?

Figyelt kérdés
A lényeg a következő: van egy lány a suliban, aki tetszik, de nem beszéltem még vele, igazából először csak néztem hogy jól néz ki meg minden...... aztán egyre többet láttam és megtetszett. A másik pedig hogy sztem észre vette hogy sokat "bámulom" mert volt már hogy láttam ahogyan nézett, és az igazat megvalva nem hiszem hogy bejövök neki, de nem tudom ennyire nem értek a lányokhoz. Szval sztetek megpróbáljak vhogy bevágódni nála vagy ne? a lány 19, én 17f
2016. ápr. 7. 21:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
azt el felejtettem írni hogy lehet van pasija, bár nem hiszem hogy járnak de sokat együtt lógnak. Meg azért "necces" a dolog mert az osztálytársam rokona és ha megtudnák osztályba a lányok....... pffúúúúúú főleg ha nem jönne össze
2016. ápr. 7. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát van egy rossz hírem. 19 éves csajok általában nagyobb fiúk után kajtatnak. Mindenképp próbáld meg, ha nem, akkor lessz más.
2016. ápr. 7. 21:50
 3/13 A kérdező kommentje:
de esetleg a motor nem kompenzálja?
2016. ápr. 7. 21:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Hmm. ha van zsuzska is mellette. NA de viccet félretéve, ez az ízlésétől függ, meg ha kb. érettségben mutatsz 20-21 évesnek, nincs akadálya. Amúgy ne edd magad mi van ha megtudják. Intelligens ember ebből poént szivatást nem csinál, ha meg igen, túl bunkók hozzád ne bajlódj velük.
2016. ápr. 7. 21:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát hogy is mondjam, apám vállalkozásában segítek tehát nem egy olyan vagyok aki el van a nagy világba ezt értem arra hogy érettségben, nem tudom mennyire vagyok érett.
2016. ápr. 7. 22:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Küldj priviben egy képet magadról.
2016. ápr. 7. 22:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha nem haragszol inkább nem, nem azért mert félek hogy azt mondod úristen hogy néz ki mert én meg vagyok elégedve a külsőmmel csak vhogy idegenkedem ettől. Már ha érted mire gondolok
2016. ápr. 7. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Én igen. Nekem 8 én nem haragszom, csak segíteni akartam.
2016. ápr. 7. 22:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként hogyan kellene közelíteni hozzá? Tehát ha oda mennék mit kellene mondani, ami jó?
2016. ápr. 7. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Mire érted, hogy a motor nem kompenzálja? Van egy mocid és azt gondolod talán ettől bejössz neki? Valóban vannak ilyen csajoj, de tényleg egy olyan csajt akarsz, aki a motorod= pénzed miatt van veled?
2016. ápr. 8. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!