Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem igy vam esély?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok vanak az arocomon sajnos patanásos :( és igy én nem tudom hogy igy van értelme élni en kenem mindent meg tetszek érte hogy el tünyenek az arocmrol és igy ha szerelmes vagyok mert márt jártam igy sokszor probáltam találkozni vele de bele gondoltam hogy ijen az arcom igy biztos igy mondanak phü huz inen nem vészesen patanásos az arcom de van rajta igy ijen arcal valaha lesz valami jo is az életemben2016. ápr. 7. 19:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem a pattanásaid ijesztik el őket hanem a helyesírásod riasztja el őket.
2/3 anonim válasza:
A sok kenegetés közben nyelvtanozhatnál is egy kicsit;)
Egyébként én is pattanásos vagyok,de nem zavar annyira. Persze nem örülök neki,de ez van. Majd elmúlik. Egy normális fiút nem érdekli igazán. Egyébként van egy Oriflame cucc ami úgy néz ki mint vmi rúzs, de az egyik fele korrektor, a másik meg zöld éjjeli krém. Ha este bekened vele a pattanásod akkor leszárítja. Ne várd hogy reggelre azonnal el is tűnjön,kell neki pár nap,de jobb lesz tőle. Nem tudom honnan rendeltük de neten utána tudsz nézni.
3/3 anonim válasza:
Ez csak egy múló állapot, előbb-utóbb el fognak tűnni. Ráérsz még pasizni, de ha mindenképp ismerkedni akarsz, minden rosszindulat nélkül kérlek, ne írásban! Borzasztó a helyesírásod, meg az egész, ahogy megfogalmaztad a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!