Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez csak szerintem van így? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem van így? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány és nem régóta ismerem és kezd megtetszeni és álltalába mindig ir meg beszélvelem mindenről és 1x mondtam neki hogy tetszik de nem mondott rá semmit szerintetek van esélyem ?

2015. máj. 4. 01:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van. Nekem is ez volt és nem írtam semmit,kb 2 napot gondolkodtam és aztán döntöttem és mondtam hogy valamilyem szinten én is vonzódom hozzá de biztosabb lennék az érzéseimben ha még jobban megismerném :) várj egy kicsit de ha nem válaszolj írj neki hogy ő mit érez vagy ha élőben van lehetőséged találkozni vele akkor élőben beszéld meg vele
2015. máj. 4. 01:09
 2/2 A kérdező kommentje:
megkérdeztem tőlle hogy mennyi esélyt lát erre hogy legyen köztünk valami és aztmondta hogy nem sokat :/
2015. máj. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!