Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen lehet igaz szerelem?
Tetszik egy fiú de ő nem ismer még sajnos.. De ,ha netán megismer ès belèm szerett (ami nem biztos :/ De èn már szerintem ez több ,mint tetszik...) Ès èn nem akarok egy olyan kapcsolatot ,ami 1,2,3,4 hónapig tart...
15/L

Lehet igaz szerelem ennyi idősen is, bár elég ritka. Viszont egyáltalán nem baj, ha nem tart sokáig a dolog, és az sem, ha évekig tart, de aztán mégis vége lesz. Nagyon hasznosak a rövidebb kapcsolatok is, nagyon sokat lehet belőlük tanulni és amikor majd megérkezik az életedbe az, akivel a továbbiakban végig együtt leszel, sokkal nagyobb tapasztalatod lesz abban, hogyan lehet úgy csinálni a dolgokat, hogy működni tudjon a kapcsolat hosszútávon (mert ugye az kevés, hogy szeretjük egymást, sok mindent kell tenni, alkalmazkodni kell stb.).
Ezt csak azért írtam le neked, hogy ne ess kétségbe, ha esetleg egy olyan kapcsolatod lesz valakivel, akár ezzel a fiúval, ami nem tart örökké. Én 21 éves vagyok, úgy érzem, megtaláltam a páromat, de előtte volt több kapcsolatom is, volt olyan is, ami csak néhány hétig-hónapig tartott, aztán kiderült, hogy nem működik, nem illünk össze :) De ezek mind nagyon jó tapasztalatok voltak, sokat tanultam belőlük és szükséges is volt a legtöbb :)

Persze, lehet. :)
Egy olyan esetről konkrétan tudok is, ahol a lány 15 évesen szerelmes lett, és mint később kiderült, élete szerelmét találta meg. :)
Ez az ember pedig a nagymamám. :)
Én 16 éves vagyok fiú, és barátnőmmel 1év 1hónapnál járunk :)
Könnyen lehet hogy most talalod meg az igazit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!