Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Segitenetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Segitenetek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lanyba nagyon durvan. Szakitott velem es megorulok nelkule. Az indoka annyi volt hogy neki most bulira van szuksege, nem parkapcsolatra. Pedig meg szeret. Nem akarom elengedni es szeretnek harcolni erte. Irtam neki verset, mondtam neki mindenfelet de nem hatotta meg. Most arra gondolok hogy egy hetig nem keresem, aztan viraggal es csokival varom majd az ajtajanal. Esetleg plussel.

18f.

2016. ápr. 5. 22:53
 1/4 anonim válasza:
ezt az utolsot meg tedd meg aztan ha ez se jo neki akk hagyd ot a fr@ncb@ nem eri meg.... engedd el haver
2016. ápr. 5. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha ki akarja élni magát ki fogja vagy most vagy később. Nem mondom, hogy ne próbálkozz még, de mégis mi a francot szeretsz ebben a lányban, aki még totál éretlen? A mai világban nincsenek olyan lányok, akik megérdemlik, hogy valóban szeresd őket?!
2016. ápr. 5. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne tedd. Én csináltam hasonlót, full kiakadt, bár akkor és ott nem mutatta, másnap elküldött a pics.ába.
2016. ápr. 6. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne legyél már creepy zaklató ex..ez már kezd beteges lenni (vagy csak belőlem hiányzik a romantika :D)

Hagyjad békén, érthetően a tudtodra adta hogy SEMMIT nem akar tőled. Tudom, hogy fáj, de fogadd el. Ha meg is gondolná magát, később megbánná és akkor rosszabb lesz szakítani. Most is csak kettőtök életét nehezíted meg ezzel a "annyira szeretlek, hogy egy önző kisfiú módjára nem engedem, hogy nélkülem élj" felfogással. 16/L

2016. ápr. 6. 16:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!