Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mivel győzzem meg a szüleimet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel győzzem meg a szüleimet? Nagyon depressziós vagyok emiatt, kérlek adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

Régóta ismerek egy nálam jóval idősebb férfit (én még kiskorú vagyok). Az interneten ismerkedtünk meg, mindennap videochatelünk, írogatunk és telefonálunk. Hosszú ideje várjuk a nyarat, mert úgy terveztük, hogy akkor találkozunk először. Anyukámék azonban nagyon féltenek, a kettőnk kapcsolatát nem tartják normálisnak, és határozottan kijelentették, hogy semmiféle randevúról nem lesz szó. Meg tudom érteni őket, egyet is értek a döntésükkel. De szeretjük egymást, és attól félek, hogy ha nem engedik a személyes találkozókat, mindent tönkre tehetnek. Lehet, hogy ostobán hangzik, és aki nem ismeri a sztorit, annak biztos hihetetlen is, de ő életem szerelme. Ha elszakítanak minket, életem végéig sajnálni fogom, hogy nem tudom mi lehetett volna ha...

Már rengetegen óvva intettek, minden aggályt meghallgattam, tudom, hogy sokak szerint rossz döntést hozok, illetve naiv vagyok. De őszintén szólva nem érdekel.

Csak arra vonatkozóan adjatok tanácsot, nagyon szépen kérlek titeket, hogy miként próbálhatnám meggyőzni őket 2 hónap alatt.

Itt olvastam egy kérdést a korkülönbségről, ami azért megnyugtatott: http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcso..

Előre is hálás vagyok, bízom a segítségetekben! :)

2016. ápr. 5. 09:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Érdekes! Két (vagy három?) hete már elment hozzátok a 26 éves török pasi, és a szüleid lefogadták. Most akkor mi van?
2016. ápr. 6. 09:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem értem...Ne haragudj! Mire gondolsz? Milyen török pasi? Nem lehet, hogy összetévesztettél valakivel?
2016. ápr. 6. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy látom nagyon értelmes vagy,

bíztató és jó látni, hogy vannak ilyen fiatalok.

Jó ötlet volt, hogy írtál anyukádnak.

Ahogy a legtöbben írták, én is arra hagyatkozom.

Majd írd le anyukád mit reagált erre, kiváncsi vagyok erre a történetre.

Minden jót kívánok!

2016. ápr. 15. 12:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Nos, anyukám a levél hatására (amit idő közben kibővítettem) megengedte, hogy találkozzunk. Csak augusztus végén, vagy szeptember elején, mert szeretné látni, hogy tényleg komolyan gondolja-e velem. Bár lehet, hogy hónapok vannak még addig, de mi már ennek is örültünk. :) Biztató jel, és a sohánál mindenképpen korábbi időpont.
2016. ápr. 28. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!