Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy van ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy van ezt?

Figyelt kérdés
Az helyzet hogy mar kb haromnegyed eve az egyik csaladtagom bemutatott egy fiatal lanyt akivel mindenben elegge egyhangon vagyunk.Még az elejen az egyik ejjel berugtunk es lefekudtunk, a lany szereti a baratjat de attol fuggetlenul joforman havonta tortenik velunk valami, altalaba csokolozas.Szoval mar egy joideje tart a dolog iment irtam harmomnrgyed eve viszont 2 nappal ezelott is kicsit berugtunk ismetelten csokoloztunk meg tancoltunk de kisse erotikusan,utana levo egesz nap velem volt es a gesztusaibol meg a nezesebol kiindulva nem baratkent tekintett ram.Van mikor en nyitok fele es van hogy visszautasit mert szereti a baratja es en is tudom h tenyleg szereti de van mikor nem utasit vissza es o nyit felem.Mivel a baratja eleg feltekeny tipus es meg van tiltva hogy velem ugymond ''csinaljon''barmit is gyakran elofordul hogy amikor jol megvagyunk egyik nap utana meg oda se akar jonni hozzam mert valoszinuleg a baratja nem engedi.Most hogy van ez?Mit csinaljak?

2016. ápr. 5. 02:09
 1/5 A kérdező kommentje:
A lenyege viszon kihanytam hogy en szerelmes lettem ebbe a lanyba.
2016. ápr. 5. 02:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon orulnek a segitsegnek akar privatban beszelek rola reszletesebben ha valaki tud segiteni.

Elore is koszonom.

2016. ápr. 5. 02:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de korán van még ehhez. A kérdésbe most nem kötök bele, azt hagyjuk.

Amit sikerült most felfognom belőle: csak kissé módosult tudatállapotban kerültök közel egymáshoz. Egyszer meg kéne próbálni nem berugni, és megnézni, akkor mi lesz. Ha akkor is közel kerültök egymáshoz, akkor a lányon múlik, hogy ki kell neki jobban. Bár ha otthagyná a barátját miattad, akkor neked kéne félned, hogy veled mikor teszi meg ugyan ezt.

Sok sikert, ha kell még segítség, írj privit.

2016. ápr. 5. 04:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ergo a lány folyamatosan csalja a barátját, aki gondolom mit sem tud erről. Részegen csókolóztok, esetleg lefeküdtök, utána meg vissza megy a barátjához..

Igazából szerintem hagyd a francba, és kerüld el messziről

2016. ápr. 5. 11:19
 5/5 anonim válasza:

Szerintem 2 megoldás van.

Vagy eldöntöd, hogy kell e neked ez a bonyodalom, és megpróbálsz mindent megtenni, hogy megszerezd a lányt, vagy felejtsd el.

Ha az elsőt választod, akkor egy ideig kerüld, és figyeld meg majd, hogy mi rá a reakciója, felakarja e hívni magára a figyelmet, stb..

Azután próbáld meg kideríteni, hogy mi nem jó a párkapcsolatában, esetleg valahogy felülkerekedni a pasiján. Mutasd meg neki, hogy mennyivel jobb vagy, mint a barátja, és akkor talán majd otthagyja érted.

2016. ápr. 5. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!