Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de ő valószínűleg sosem tudna, viszont azt mondta barátként szüksége van rám. Mit tegyek?
Az igazsag az, hogy ha igaz barat lenne a Te erdekeidet tartana szem elott. Ugy ertem, nem kerne arra hogy maradj tovabbra is csak a baratja mikozben tudja hogyan erzel. Az lenne a fair ha felajanlotta volna hogy beken hagy.
Viszont ha ez ennyire egyoldalu, szerintem ne okozz tobb fajdalmat magadnak, tartsatok egy kis szunetet. Talan egyszeruen rendezodik minden, talan talalsz valaki mast.
Önző ember, aki a saját érdekeit tartja maga előtt. Velem is volt hasonló, mikor 18-19 éves voltam.
Néhány hónapig jártam valakivel, akit már korábbról is ismertem majd szakítottunk, de barátok maradtunk. Én továbbra is szerettem, ezt ő tudta is mert többször is elmondtam neki, de ő csak barát akart maradni, úgy viszont nem akart elengedni, a legjobb barátjának tartott és azt mondogatta, hogy szüksége van rám.
Természetesen voltam olyan gyenge buta és tapasztalatlan, hogy mellette maradtam. Több, mint egy évig kínlódtam. Halványult az érzés, de amíg beszéltem vele soha nem múlt el teljesen. Önző volt, hogy nem engedte, hogy megszakítsam vele a kapcsolatot, hogy folyton keresett amikor én távolodni próbáltam, mert én csak kínlódtam míg neki teljesen jó volt a szituáció...kinek ne tetszene egy barát aki mindenben melletted áll közben meg az egódat is növeli azzal, hogy tudod, hogy reménytelenül szerelmes beléd...csak éppen igazi barát a te érdekeidet és érzéseidet is szem előtt tartaná.
Végül mikor megismertem valaki mást, végre volt bennem annyi erő, hogy megszakítottam vele a kapcsolatot az új kapcsolatom érdekében és ez volta legjobb döntésem...
Biztosan nehéz és fájdalmas megszakítani vele a kapcsolatot, hiszen szereted, de semmi jó nem származik ebből neked, csak kínlódás és elhalasztod az esélyt, hogy olyanokkal ismerkedj, akik tényleg szeretnének téged.
De erősnek kell maradni, törölni, tiltani, nem beszélni többet és akkor idővel majd elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!