Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ne csak barátként tekintsen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne csak barátként tekintsen rám, hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Már elég régóta beszélgetek egy lánnyal facebookon, jól kiismertük egymást. Mit tegyek, hogy ne csak barátként tekintsen rám, hogy hívjam el, vagy mit csináljak, hogy érezze, hogy többet érzek iránta?

2016. márc. 8. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Bókolj neki. :) Ha ezekre jól reagál a későbbiekben el is hívhatod valahova. Sok sikert! :)
2016. márc. 8. 18:18
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ne mond el neki hogy többet érzel iránta. Ha még csak facebookon beszéltek akkor hivd el mint egy barátot.. És ha itt jol alakul minden akkor találkozzatok többet! És ha már érzed hogy tényleg szereted vagy többet érzel. Csak akkor mond el neki. De akkoris eloszor utalj rá. Kérdezgesd a kapcsolatairol stb.. Ha akarsz még valamit akkor irj üzenetet :) szivesen segitek! Korotokat szabad tudni ?
2016. márc. 8. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő 17 én 18. Tudom mindjárt kapom az oltásokat, de facebookon nem próbáltam még randira hívni senkit sem
2016. márc. 8. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Személyesen találkozz vele,mélyrehatóbb érzés lesz mint mikor csipog a telefon hogy jött egy üzenet. Nagyobb élmény is marad benne utánna. Mondjuk kezdhetnéd egy szál rózsával, sok lánynak bejön a "giccs"! :)
2016. márc. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!