Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány de nemnagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabx2000 kérdése:

Tetszik egy lány de nemnagyon tudok humoros, vicces bókokat. Mondanátok vicces bókokat amivel megtudnám nevettetni?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik, de sokat bókoltam már neki és nem lenne jó ugyanazt mondani neki mer azthinné hogy nagyon rámenős vagyok és így félek elcseszem...

Mondtam már neki ilyeneket: Szép a szemed, megfohatom? Meg hogy szép a haja, külseje stb. :) nekem olyan bók kellene hogy a belsőjét dicsérje: Pl okos kedves stb.. Meg hogy megtudjam nevettetni:)

2016. ápr. 3. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint nem jönnek be a vicces bókok.

Az olyan mintha az illető nem is gondolná komolyan csak poénkodoik. Persze nem ismerem a csajt ugyhogy ne hallgass ram.

2016. ápr. 3. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ? ez függővé teszi, hogy milyen tanácsokat adjak :)
2016. ápr. 3. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szép a szemed, megfoghatom? XD Hát kész, kiégtem. Ha ez bárkinél bejön, akkor én csajoztam eddig szarul :D

Amúgy meg bókolni komolyan kell, megnevettetni meg humorral :D A kettőt nem jó összekötni. Inkább az a jó ha azt látja hogy te meg tudod nevettetni a legszarabb napjaitokon is, de azért komoly is tudsz lenni.

2016. ápr. 4. 00:05
 4/6 A kérdező kommentje:
15/F
2016. ápr. 4. 07:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád,s szép a lovad! Mi szél hozott,mondca erre s hova lett a farkad merre? Telesz@rom a kalapom, ha akarom, ha nem akarom, a seggem vakarom. Van egy retkes feleségem, seggét nyalom nyáron-télen. Ha a nyalást megunom, kegyetlenül felrúgom!
2016. ápr. 4. 09:04
 6/6 A kérdező kommentje:
xD
2016. ápr. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!