Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen egy ember ha azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Madarák kérdése:

Milyen egy ember ha azt mondják rá, hogy lírai?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 3. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Következtetéseim szerint:

A líra egy irodalmi műnem, tehát ha valaki lírai akkor költői, esetleg ironikus.

De nem biztos, ez csak egy következtetés, javítsatok ki ha tévedek!

2016. ápr. 3. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Leginkább gitárnyakú. Egyébként költőit jelent.
2016. ápr. 4. 09:06
 3/3 anonim válasza:
Ezt elég megmagyarázni, de ahogy utána néztem (különböző mitológiákban, színdarabokban) találtam egy antik műalkotást, amely egy görög isten képében jeleníti meg a megtestesült lírikusságot. Ezt lírai (azaz verses) formában publikálta az értelmi szerző, gyakran használva az I illetve S betűk összecsengését, alliterációját. Ahogy a mondás tartja, a menyét éjszaka vadászik, így görög istenünk Balussandros nekivágva az éjnek antilopokat ejtett el, de megsajnálta őket (itt is utalva a tökéletes lírikus érzelmiségre) így táncra hívta őket, ahol az imént említett fajok tomporukat riszálták. Itt jön az állatok bálja fejezet, ahol magát szarvasnak álmodta meg főszereplőnk és találkozott az eseményen egy bagollyal, aki tollai mögé rejtőzködött. Egy este alatt bontakozik ki szerelmük, majd tart még sokáig. Ajánlom figyelmedbe a művet, izgalmas figyelni a görög istenséget, a líra megszemélyesítésében, illetve a szabad és vad baglyot egymás társaságában. Remélem ezzel segíthettem:) biztosan nagyon jó ember lehetsz
2016. ápr. 20. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!