Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a szerelmem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a szerelmem elutazik örökre?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vágyok (14 éves) de el költöznek. Nem tudom mit tegyek fél év múlva költöznek és már együtt vagyunk másfél hónapja és nem jön vissza....

Mit tegyek szakitsak vele most hogy ne legyen olyan fájdalmas vagy amikor new yourk ba?

2016. márc. 30. 15:31
 1/10 anonim válasza:
Szerintem távkapcsolat, utána ha még eggyütt vagytok akkor majd hozzá mehetsz Amerikában, megkapod a zöldkártyát és ottmaradhatsz vele életetek végéig.
2016. márc. 30. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Marad a távkapcs, skype, fb, email ami van az.

Utána majd ha kicsit idősebb leszel kimehetsz őt meglátogatni, majd ki is költözhetsz.

2016. márc. 30. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:

tudom hogy szomorú dolog, de hidd el lesz másik aki nem költözik el :)

16-17 éves lehetsz maximum szerintem, van még időd :)

2016. márc. 30. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Maradj vele. A távkapcsolat nem olyan kivitelezhetetlen, mint gondolnád. Szerintem megéri.

De rokonokhoz sem járnak majd vissza időnként?

2016. márc. 30. 16:05
 5/10 Papi Gonzales ***** válasza:
hát...másfél honap...szerintem használjátok ki a fél évet ami van....próbálkozhattok ilyen távkapcsolat dologgal de úgyis vége lesz...ezt garantálom neked
2016. márc. 30. 16:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmit. Használd ki a maradék időd, és felejstd el. Tudom nagyon nehéz lesz.

Amcsiba költözik? Kemény ._.

2016. márc. 30. 17:02
 7/10 anonim válasza:
92%

Az én eddigi legnagyobb szerelmem is külföldre költözik hamarosan.. De ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy szeretem, ez nem lehet akadály egy kapcsolatban.

Az, hogy most 14 éves, gondolom te sem vagy sokkal több, még nem ismeritek úgy se egymást, de önmagatokat, de ha együtt kell lennetek úgyis érzitek. Használjátok ki a most együtt tölthető időt, és folytathatjátok is, ha meg idővel valamelyikőtök úgy érzi, hogy ez így nem megy, akkor azt el kell fogadni. De ne a kifogást keresd, hanem a lehetőséget. És ez igaz minden másra is :)

2016. márc. 30. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Az nem jut eszedbe hogy fél év múlva már úgyse lesztek együtt?
2016. márc. 30. 20:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!!! :)

És eszembe jutott már de lehetetlennek tartom mert igaz fiatal vagyok de ehez hasonlót még nem éreztem

2016. márc. 30. 23:24
 10/10 Papi Gonzales ***** válasza:
majd fogsz
2016. márc. 31. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!