Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rejtsem el a szerelmem iránta?
Hát, hölgyeim, uraim, és egyebek!
Újabb válaszok egy kérdező feltevésére, aki nem nézi meg a kérdésekre a választ, és nem követi figyelemmel, amit kiposztol az oldalra: ezzel megnyerte az 50000-s fődíjat!
Köszönöm, köszönöm!
Amúgy meg elég gáz, h valaki elől titkolnod kell az érzéseid! Nem jó ötlet, meg amilyen amatőr lehetsz, úgyis rájön valaki. Béluskám, jobb lenne, ha bevallanád, legfeljebb kapsz te is egy piros pacsit, mint ez a válasz! (Ha azután tovább zaklatod, akkor az arcodra is megy egy!!!)
Na jó: komolyra véve a szót: nem szükséges, hogy egy pasi elől elrejtsd az érzéseidet! Úgyis rájönnek, mert ezek tudat alatti bevésődött viselkedésformák, amiket egy fiú észrevesz, ha van egy kis esze...
Másrészt ha meg el akarod rejteni, legyél határozott, és végy mély levegőt!
Nekem is muszáj. Pacsi, hugi. Mondjuk azt sem tudom pontosan, hogy szerelmes vagyok-e belé, de azt tudom, hogy nagyon szokott hiányozni és rossz lenne, ha eltűnne az életemből.
Visszatérve, a fentieknek igaza lehet. Én sem mondhatom el, mert tanárom (2 év van közöttünk) és stabil párkapcsolata van. Viszont szerintem megsejthette, mert volt egy-két olyan megmozdulása, ami nekem flörtnek tűnt. Hízeleghet neki, hogy valaki vonzódik hozzá... A lényeg, én totál távolságtartó próbálok lenni, nem nézek a szemébe, elkerülöm időnként. Ha nem érintkezel vele olyan sűrűn, akkor talán sikerül. :D Bár én alapvetőleg csendes típus vagyok, úgyhogy talán nem találják furcsának, ha hozzá sem szólok...
Amúgy passz, hogy lehet elrejteni jól. Van aki az apróbb jelekből is levágja, mi van. Valakinek nem túnik fel, mert olyan fajta. Behatárolt vagy nem elég figyelmetlen? Nagyon más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!