Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha az utóbbi 3 évben három 14-15 éves szerelmem volt? (huszonévesen)
Figyelt kérdés
egy huszonéves fickó vagyok, lassan 30, de mindig fiatal lányokba szeretek az utóbbi években - bár nem vagyok túl komoly, gyakran elég infantilis és fiatalos, mégis néha nagyon nehéz szót értenünk egymással. lehet valamit tenni ellen? vannak huszonévesekkel is afférjaim, de szerelemmel szeretni csak őket tudom.2016. márc. 18. 16:36
1/4 anonim válasza:
Úúuu, te, ez nem egészséges ám! Hagyjad békén őket, hát oly picik még!
2/4 anonim válasza:
Én valamivel fiatalabb vagyok nálad de velem is ugyanez a helyzet. Bár én általában szót értek velük, jobban mint az idősebbekkel. Talán azért mert én is gyerekesebb vagyok a koromhoz képest.
4/4 A kérdező kommentje:
első-harmadik: tisztában vagyok vele, épp azért tettem fel a kérdést, hogy rájöjjek, ezt miért is teszem, van-e így valaki ezzel, és lehet-e megoldás rá, vagy örökre liliomtipró képében fogok tetszelegni. második: mennyivel fiatalabb? látod, te szerencsésebb vagy, mert én gyakran nem értek szót velük, és ez zavar.
2016. márc. 18. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!