Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Nekem fontos:) Abból látszik a kiállása, stb.:)
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon :) Elobb megyek oda egy olyan srachoz aki buszken all,mint aki "bocs,hogy elek" pozban all a sarokba :)
3/9 A kérdező kommentje:
Vagyis ha a fiú összegörnyedve a földet nézi, az már egyből egy rossz pont? :)
2016. márc. 25. 23:37
4/9 anonim válasza:
Aha:/ Legyen "büszke" a testtartása, vagyis legalább nézzen az emberre, ha vele beszél:D
5/9 anonim válasza:
ha ez szamitana akkor több lanynak tetszenek ;) nekem tenyleg egyenes büszke a tartásom mégsem tetszem senkinek
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor kezet foghatunk haver :)
2016. márc. 25. 23:57
7/9 anonim válasza:
Húzd ki a hatád, de nem kell puffaszkodni, direkt fesziteni. Mert hat tudod magadról hogy bárkinél jobb vagy, nem kell azzal hencegni.
A tudat meg majd alakítja a testtartásod :D👆🏿
8/9 anonim válasza:
Engem is inkabb az gyozne meg akinek egyenesebb a testartasa. Nem mondom h teljesen kihuzott hattal menj az utca mert az azt jelentheti h nagy az egod de a ketto kozott valahol:)
9/9 anonim válasza:
Nekem van egy osztálytársam aki nem húzza ki magát és pl. állandóan görnyedten ül a széken. Néha már baromira idegesítő és legszívesebben rászólnék...
Szóval igen, szerintem fontos;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!