Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Van egy fiú?
Figyelt kérdés
Már másfél éve bele vagyok esve egy fiúba...csak ő messze lakik!
A messzét úgy értem hogy vagy 150 km-re.
De úgy érzem neki is bejövök. De nem merem megkérdezni....
1.kérdés: hogyan tudnám kideríteni hogy bejövök e neki???
2.kérdés:milyen utalásokat adjak neki hogy én fülig belé vagyok esve?
3.kérdés: esetleg hogy valljam be neki a dolgot? De valahogy úgy akarom hogy jól jöjjek ki belőle....
Vagy egyáltalán érdemes belekezdeni 14évesen egy távkapcsolatba??
Én 14 éves vagyok a fiú 15
Kérlek segítsetek! Mert a múltkor is teljesen kiborultam :( amúgy szoktam vele sky,polni stb....ja és még nem taliztam vele.... Áprilisban fogok majd egy rendezvényen (PlayIT)
Minden véleményre kíváncsi vagyok
2016. márc. 4. 22:55
1/3 anonim válasza:
14 évesen semmi értelme a távkapcsolatnak (szerintem)
2/3 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem érdemes lenne megvárni ameddig rendesen talákoztok. Ott kicsit beszélhetnétek erről, hogyha annyira "erős" dolog van köztetek (mindkettőtök szempontjából persze) akkor bele lehetne kezdeni. Bár a távkapcsolat nagyon nehéz, nem tudom mehet-e 14-15 évesen :(. Az 1. kérdésedre csak azt tudom válaszolni, hogy próbálj kicsit "közelebb" kerülni hozzá, ott elmondatod, hogy az utóbbi idők során belé szerettél és hogy szeretnéd még jobban megismerni, bele tudtok-e vágni a távkapcsolatba, ha azt mondja neki túl nehéz lenne, akkor ne akaratoskodj szerintem, mond neki hogy azért a barátilag tartsátok a kapcsolatot, ha bejön (remélem) akkor hajrá :). Nem tudom, de remélem tudtam segíteni, ez egy igen nehéz helyzet!
3/3 anonim válasza:
150km-re vagytok semmi nem történik ha egyszerűen bevalod neki és szerintem se érdemes 14 évesen belekezdeni keres egy más fiút a környékeden ezt meg felejtsd el
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!