Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen hogy ha 15 évés fiu létemre sirok szerelmi bántakor?
Figyelt kérdés
én szerintem szégyen 15 évés fiu létemre szerelmi bánatkor hogy sirok de ez valami iszonyatosan fájdalmas érzés2016. márc. 25. 22:09
1/10 anonim válasza:
Igaz hogy a sírás nem segít már semmin,de ha kisírtad magad utána kicsit jobb lesz.:)Sirni nem ciki,akárhány éves vagy és akár fiú akàr lány.:)
2/10 anonim válasza:
Miért kőkemény férfi lennél? :D
Nemhiszem..
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Engem néha elszomorítť, hogy sosem látok fiút sírni, mert a többség olyan érzéketlen és bunkó, aki pedig nem, az is magába folytja. Sírni emberi dolog, nincs mit szégyellned benne. Aki ezért kiröhög vagy beszól azt csak őt minősíti! Szerintem az teljesen érthető, hogy egy szerelmi bánat mennyire megtudja viselni az ember lelkét.
4/10 anonim válasza:
Én ha sírok akkor próbálom minél privátabban elkövetni, nem az emberek előtt és ez így még rendben is van. DE amit én nem bírok és teljesen szégyennek tartok az a végtelen önsajnálat és picsogás, akár közösségi oldalakon akár személyesen. Ha nem süllyedsz ilyen mélyre akkor szerintem jó vagy még. 16/F
5/10 anonim válasza:
Szerintem kicsit se gáz.Inkább aranyos...sokkal jobb,mintha egy érzéketlen bunkó lennél,aki ha vége egy kapcsolatának lesz@rja és már a következő nap mással jár. 14/L
6/10 anonim válasza:
ha ez meg nyugtat én 36 vagyok férfi és naponta bőgök a szerelem miatt :( tudom milyen fájdalmat érezhetsz :(
7/10 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem gáz! Ebből is látszik hogy mennyire szereted.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és most is sirok mert iszonyatosan fáj
2016. márc. 26. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!