Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az első szerelmi történetetek?
Figyelt kérdés
Nemrég egy barátommal beszélgettünk ezekről és ő úgy gondolja hogy az első szerelmi történetek nagyon gázak és hogy mindenkinek csak fáj amikor az első véget ér. Nagyon érdekelne hogy tényleg ilyen e az összes. Nektek milyen volt?2016. márc. 13. 14:47
1/4 anonim válasza:
Mièrt lenne az első gáz ?! :D szerintem abszolút nem . Nekem még sajna nem volt párkapcsolatom mivel 1 fiúra várok , hátha észrevesz a drága :D de ahány barátnőm szerelmi életéről tudok , nem igazán voltak gáz pillanatok , csak nyál és romantika :P viszont tényleg fáj ha vèget ér . Ha nem fáj akkor nem is szeretted igazán
2/4 anonim válasza:
14 éves voltam, mikor gimnáziumba mentem. Egyik délután valami sulis programon egy végzős srác felém fordult, s széles vigyorral az arcán megkért, hogy segítsek neki valamiben. Első pillantásra beleszerettem. Tudtam, hogy ha nem Ő a nagy "Ő", akkor is van köztünk valami furcsa és megmagyarázhatatlan kapocs. Amikor egymásra néztünk, mind ketten éreztük, hogy szinte vibrál körülöttünk a levegő. Ahogy szép lassan egyre jobban megismerkedtünk, kiderült, hogy rengeteg közös van bennünk. Az életfelfogásunk, a múltunk, az érdeklődési körünk közel azonos volt. Ám sohasem "jártunk", legalábbis nem mondtuk ki. Csupán csak egy-két csók csattant el, és randizgattunk, kiállításra, moziba, koncertre jártunk. Volt, hogy elvitt túrázni, szóval elég tartalmasan telt a közös idő. Egyre jobban szerettem, viszont tudtam, hogy nekünk nem lenne szabad együtt lennünk. Túl fiatal vagyok hozzá, szinte még gyerek, Ő meg már kész férfi. A ballagása után leültünk, és megbeszéltük, hogy mivel Ő külföldre megy egyetemre és így is túl nagy a korkülönbség, ez nem működne. Nagyon fájt, hónapokig minden nap sírtam miatta, és még a mai napig is szeretem. Pedig már 2 év telt el, barátnője lett és boldog:) De részemről még mindig ugyanolyan erősek az érzelmek, azóta se találtam hozzá foghatót, akivel olyan szinten egy hullámhosszon lennék. Titkon azt remélem, hogy egy nap újra összehoz minket a sors:(
3/4 anonim válasza:
Én most vagyok először szerelmes, így nem tudom mennyire fáj ha véget ér. De kicsit naiv vagyok, mert abban bizom, hogy soha nem lesz vége. "Nincsen okunk azt hinni, hogy valaha megszűnik a szerelmünk. Viszont minden okunk meg van azt hinni, hogy nem fog." :')
Sok felnőtt, 40-es, 50-es éveikben járó párt ismerek, akik gimnazista korukban jöttek össze és azóta is együtt vannak. Tehát van rá esély, hogy soha nem lesz vége. Csak nem eldobni kell ha valami elromlik, hanem megjavítani! Ez a kulcsa mindennek.
4/4 anonim válasza:
az előző vagyok, csak ez lemaradt: 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!