Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az első csók? És...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első csók? És hogyan kell?

Figyelt kérdés
Hagyni fogom, hogy a fiú megcsókoljon, de mit csináljak, hogy ne vegye észre, hogy nekem ez az első?

2016. márc. 13. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi különös. Ösztönből jön majd
2016. márc. 13. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
nem kell aggódni emiatt én nem féltem hanem vártam,ezen nem értem soha miért kell aggódni a nem lehet elrontani max ha kancsal vagy és az orrát cuppantod le :D az gáz de ha ez nem fordul elő akkor nincs az a körülmény ami elronthatná még ha nem csináltad se
2016. márc. 13. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha megfelelő a személy, akkor szuper. :D

És mért baj, ha észreveszi, hogy ez az első?

A fiúk szeretik, ha velük "van" a lány először, bizonyos dolgokban... :D

2016. márc. 13. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Erezni fogod,nyugi.

Arra nincs praktika,hogy hogyan titkold el ezt a korulmenyt. Ha nem leszel nagyon bena(ami nem valoszinu),akkor nem fogja eszrevenni.

2016. márc. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!