Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első csók? És hogyan kell?
Figyelt kérdés
Hagyni fogom, hogy a fiú megcsókoljon, de mit csináljak, hogy ne vegye észre, hogy nekem ez az első?2016. márc. 13. 14:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem semmi különös. Ösztönből jön majd
2/4 anonim válasza:
nem kell aggódni emiatt én nem féltem hanem vártam,ezen nem értem soha miért kell aggódni a nem lehet elrontani max ha kancsal vagy és az orrát cuppantod le :D az gáz de ha ez nem fordul elő akkor nincs az a körülmény ami elronthatná még ha nem csináltad se
3/4 anonim válasza:
Ha megfelelő a személy, akkor szuper. :D
És mért baj, ha észreveszi, hogy ez az első?
A fiúk szeretik, ha velük "van" a lány először, bizonyos dolgokban... :D
4/4 anonim válasza:
Erezni fogod,nyugi.
Arra nincs praktika,hogy hogyan titkold el ezt a korulmenyt. Ha nem leszel nagyon bena(ami nem valoszinu),akkor nem fogja eszrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!