Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jussak el vele a szeretlek szóig? 14/F
Üdv! 8. osztályos vagyok, és megtetszettcegy lány az osztályomban, már 2 éve! Nem akarom elengedni, tehát most még 8adikban el kellene neki mondani az igazat. Úgy érzem, hogy bejövök neki! Az iskolában szinte szóba sem állunk egymással, csak ha muszály, mert az egész osztály ezzel a dúl a szerelem mondattal jönne, és azt nem szeretnénk, nem esne jól. FaceBookon viszont annál többet beszélgetek vele, Néha 1-1 képet is küld magáról. Eddig nem volt az eszemben, de mostmár tudom, hogy ilyenkorbmeg kell bókolni. Ha megkérdezem, hogy miújság, akkor szereti elmesélni, hogy mi történt vele, nempedig rávágni, hogy semmi kül...veled?
Egyszer ha a helyzet úgy adódik szerelmet szeretnék neki vallani. De nem is tudom hol kezdjemca problémákat: hogy kell csókolózni, hogyan kell rásegíteni a helyzeten, hogy tényleg legyen bátorságom (félek, visszautasít), miket mondjak majd neki/mit csináljak ha szerelmet vallottam neki? Mit csináljak? Elhívjam sétálni vagy hogy? Ja és most viccen kívül: Dunaújvároshoz közel nincs valaki aki megtanítana smárolni? Kérlek szépen titeket segítsetek!
Milyen aranyos. :D
"Dunaújvaroshoz közel nem tanítana meg valaki smárolni."
És ha fiú jelentkezik erre? XDD
Ezen kajak szakadtam.
Ne aggódj egyébként, jön magától az a csók, látni fogod a helyzetet.
Hívd el mondjuk meginni egy kólát a presszóba vagy simán egy tóhoz sétálni, ott pedig a végén elmondod, hogy milyen jól érezted magad a társaságában, stb es elmondod, hogy szívből mit érzel iránta.
Ne félj az elutasítástól, az elbizonytalanít, légy magabiztos!
Ha találkoztok vegyél neki mondjuk egy tábla csokit, és dícsérd meg valamiét.
Ennyi.
Üdv pajti!
Olvasd a cikkeket a Kamaszpanasz.hu-n baromi tájékozott lehetsz, mint.
Csak az a baj, hogy bátorságot nem ad. Délután privátban tudnám esetleg részletezni a dolgot, de most még reggel van és bioszra kéne tanulnom :)
Nem biztos, hogy a legjobb megoldás, de ha szoktatok chat-elni akkor talán egy próbát megér. Kérdezd meg tőle:
Te: Mit jelent az, hogy I love you?
A lány: Azt, hogy szeretlek.
Te: És az hogy Forever?
A lány: Örökké.
Te: Most mondd egybe.
A lány: Örökké szeretlek.
Te: Én is.
(ha esetleg németesek vagytok akkor németül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!