Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a "szeretlek és a "szerelmes vagyok beléd" nem ugyanazt jelenti?
A szeretlek-et se mondják ki csak úgy,de szerintem a szerelmet nehezebb kimondani,többet jelent számomra..
Ma már csak ugy facebookon is irjak egymasnak h szeretlek,pedig azt eloben kell..
Nem ugyanaz, kicsit sem. Mindenki azt szokta mondani egy kapcsolat elején (vagy majdnem mindenki), hogy "szeretlek". Ez ilyenkor csak annyit jelent, hogy tetszik neki az illető, és vele szeretne lenni. Az meg, hogy "szerelmes vagyok beléd", nem hangzik el egy kapcsolat első 3 napjában (csak mondtam egy számot, nem kell szó szerint érteni). Én is szoktam mondogatni, mikor teszek egy apró szarkasztikus megjegyzést, hogy "ugyan már, tudod hogy szeretlek!" :D, mégsem érzek többet barátságnál. Azt meg hogy "szerelmes vagyok beléd" még nem mondtam senkinek, mert még nem volt kinek. De azt hogy szeretlek, már sokaknak mondtam (ha hülyülésből is) :). A barátod szerintem most már úgy igazán szeret, megért a kapcsolatotok arra, hogy szerelmesek legyetek (úgy igazán). De! Vannak olyanok, akik a nélkül is tudják a másik érzelmeit, hogy azt mondogatnák, szerelmes vagyok beléd. :).
De ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!