Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha már 13 évesen megvolt az első csókom?
Sziasztok!Én egy 13 éves fiú vagyok és azért jöttem most ide hogy meghallgassam a véleményetek arról hogy gáz e ha már 13 évesen csókolóztam.Én mindig is egy nagyon érett fiú voltam mentálisan is és fizikailag is.Soha nem jöttem ki a korombeliekkel, mert úgy néztem rájuk mint ha sokkal fiatalabbak lennének nálam (kivételek mindig vannak) sokszor még a nálam idősebbeket is csak néztem, hogy milyen gyerekes dolgokat csinálnak.Aztán később megismerkedtem egy idősebb lánnyal és hát jóba lettünk ezután meg is történt ez a csók (ez semmilyen hatással nem volt a tanulmányi átlagommal, sőt talán javult is)
Az értelmes válaszokat köszönöm!
Csak akkor igazán gáz egy dolog hogyha az adott személy akit érint annak érzi.
Ha szerinted nem az akkor nem az.
Persze ettől még másnak lehet más a véleménye. De nem kell mindig kényszeresen érdekelnie mindenkit a másik véleménye.
Dehogy gáz😂😂...
Nekem már oviban megvolt😂... viszont azóta nem...
Én is érettebb vagyok a korosztályomnál...
De a nagy tanulásba nehogy lemaradj az életről! ;)
15/L
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Csak másfél év szerintem az nem olyan sok.
Szivesen ;)
Nem sok... :)
4-es voltam :)
"ez semmilyen hatással nem volt a tanulmányi átlagommal"
Maga a dolog nem gáz, de hogy fogalmazni nem tudsz az már igen.
Amúgy kb úgy beszélsz, mintha olyan óriási élettapasztalatod lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!