Megvolt 2016 első csalódása. Jogosan, vagy az én hibám
is?
Figyelt kérdés
Általános iskolai barátnőmmel kicsit eltávolodtunk egymástól, de nem lettünk rosszban, ha találkozunk jól elbeszélgetünk, de nincsenek közös programok, se semmi. Az elmúlt napokban találkoztunk, meghívott magukkal buliba. Úgy volt, hogy a barátjánál lesz 9-10 óráig, aztán felhív engem és együtt elmegyünk bulizni. De nem hívott, én sem őt. Kicsit rosszul esett, talán elfelejtkezett rólam, vagy nem is akart igazából meghívni? Említettem, hogy nincs semmi programom szilveszterre, nem hívtak sehová, lehet csak megsajnált? Nem vagyok egy társasági ember, gátlásos, itthonülős vagyok, ezért nincsenek is igazi barátaim. Szerintetek jogosan csalódtam, vagy az én hibám is?
2016. jan. 1. 07:31
1/8 anonim válasza:
Honnan tudjuk, kinek a hibája? Nem látunk bele a kapcsolatotokba. Azt sem tudhatjuk, miért nem hívott. Ezer oka lehet: elfelejtette, le akart rázni, lemerült a telefonja, lerészegedett, elaludt, rosszul lett stb. Te most egyik verziót fogadtad el.
Most komolyan, mit vársz ettől a kérdéstől? Ez a Ti dolgotok, Ti tudjátok, hogyan álltok. Ha neked fogalmad sincs, mi történt, nekünk annyi sincs.
2016. jan. 1. 10:20
2/8 anonim válasza:
Próbálj kicsit nyitottabb lenni Te is, én ebben a helyzetben rácsörögtem volna :) BÚÉK!
2016. jan. 1. 10:25
3/8 anonim válasza:
Szóval otthon kuksoltál, sajnáltad magad és rá voltál dühös ahelyett, hogy megemeled a telefont, mert véletlenül se jöhetettt semmi se neki közbe, ami maitt nem hívott. Gratulálok. Őszintén.
2016. jan. 1. 10:39
4/8 anonim válasza:
Szerintem mindketten "hibásak" voltatok.
Ha ígérte, hogy hív, akkor nem szép tőle, hogy nem hívott.
De te is rákérdezhettél volna, hogy mi lesz, mentek-e valahova.
2016. jan. 1. 11:44
5/8 anonim válasza:
11:44-esnek igaza van, egyetértek.
2016. jan. 1. 12:27
6/8 A kérdező kommentje:
Számot cserélt egy ideje, és az új nincs meg nekem. Annyiban váltunk el, hogy majd ő hív, mert az én számom a régi maradt. A válaszokat köszönöm, nem sajnáltattam magam, megvoltam itthon is, csak kicsit rosszul esett.
2016. jan. 1. 13:44
7/8 anonim válasza:
"Annyiban váltunk el, hogy majd ő hív"
Ezt így nem lehet, az a tuti, ha megvan neked a száma. Ha meg húzódozik, hogy megadja, akkor máris lehet tudni, hogy nem fog felhívni, szóval már ott legyinthetsz is rá.
2016. jan. 2. 11:53
8/8 anonim válasza:
Jó, hogy az ilyet kihagyod lazán a sztoriból. Így azért már levágós, hogy csak sajnálatból hívott el, bocsi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!