Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez miért van így velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cyrano kérdése:

Ez miért van így velem?

Figyelt kérdés
ha megkedvelek valamit vagy valaki kb 1 hét után ugy vagyok vele hogy nem is kedvelem annyira mint azt gondoltam és ez igy van mindennel.van egy lány akivel jóba vagyok szoktunk beszélgetni(személyesen is és neten is.)nincs nagyon olyan akivel beszélhetnék az igazat megvalva utálok az emberekkel beszélni de benne valamiért megbízok és szivesen beszélek.

2016. márc. 25. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt én nem értem.
2016. márc. 25. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet.. Max 1-2 het es raunok egy lányra 😐 ami szomoru de nem tudom miert.. Peddig van hogy az elejen ugy gondolom h vele elem le az életem..

16F

2016. márc. 25. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze. Játszatok mások érzéseivel. Nagyon jó. Előbb bizonyosodj meg róla, hogy tényleg tetszik, mielőtt ráhajtasz.
2016. márc. 25. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:

3as én monden alkalommal igy erzem h tetszik 😐

De maar jo lenne egy hosszabb kapcsolat szoval igyekezni fogok a te kedvedért is 😉

2016. márc. 25. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden es úgy

2016. márc. 25. 16:50
 6/7 A kérdező kommentje:
én nem játszom senki érzéseivel 3-as csak eddig úgy voltam vele hogy életem értelme ha már ugysetudok nagyon semminek se örülni,de 3hét után úgy érzem hogy semmit se számitok neki és mintha csak egy hirtelen fellángolás lett volna pedig nagyon fontos nekem
2016. márc. 25. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, fellángolás lehet.

Szerintem az is elég meghatározó, hogy magányos vagy, ezért következtethet akár arra is a lány, hogy azért olyan fontos neked, mert nincs más neked.

Valahol egy könyvkapcsán olvastam egy olyan idézetet, ami eléggé idetalál, kb. úgy szól, hogy: "Sosem tudhatom, hogy egyedüllétből ragaszkodom valakihez, vagy szerelemből".

Szerintem az érzéketlenség lehet simán sekélyes, felületes érzelem. Sok felületes érzése van minden embernek, van akinek több, ráadásul csak ezeket tartja számon. Pl. én is sok mindent kipróbálok, sok mindennek "játszadozok", nem komolyak azok az érzéseim, de emellett vannak elmélyültebb érzéseim, amik mélyen bennem élnek egész életem során, sokat gondolok rájuk, és tudom, hogy igazán számítanak.

2016. márc. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!