Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj van velem? 12/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van velem? 12/L

Figyelt kérdés
Eddig sosem voltam szerelmes, nem volt barátom. Vagyis persze, olyan volt hogy tetszett valaki, de más nem. Úgy értem, pl. A barátnőmnek is 3 barátja volt már. :/ 12/L (szeptemberben leszek 13)

2016. márc. 17. 17:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy van baj veled.Még csak 12 éves vagy.
2016. márc. 17. 17:41
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
nekem se 17/f
2016. márc. 17. 17:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen 3 barátja volt? Hagyjuk már...

Majd 4-10 év múlva is ráérsz.

2016. márc. 17. 17:42
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Nyugodj meg! Te normális vagy! :)
2016. márc. 17. 17:44
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
12 évesen még gyerek vagy, és a te korosztályodbeli fiúk mégjobban kisfiúk, mint amennyire te kislány vagy. Szerintem 15 előtt nem is komolyak feltétlenül a párkapcsolatok, és szerintem mondjk 16-tól van értelme elkezdeni, van, akinek még 20 évesen sincsen kapcsolata, és ez egyáltalán nem gáz, és aki azt mondja neked, hogy gáz, az kamuzik vagy téved. Játsszál még, nyugodtan legyél gyerek. Ne akarjál már ennyire gyorsan felnőni, ez a "járás"-dolog ez majd később kezdődik, hát még olyan picike vagy, hát hova akarsz rohanni. Szerintem a barátnődnek azok a kapcsolatai nem voltak komolyak, hát ilyen korban? Szerintem még nem igazi kapcsolatok voltak, lehet, hogy csak azért jártak, merthogy milyen gáz, hogyha nincs senkijük, de ez csak tévedés, még nagyon gyerekek vagytok, és az még nem igazi járás volt, hidd el nekem, inkább csak ilyen "baba-járás", nem igazi, valódi kapcsolat. Csak hogy legyen valaki, de lehet, hogy tényleg tetszettek egymásnak, de szerelemnek nem gondolnám, de ettől még szerethetik egymást, de nem szerelemből, mert szerintem talán lehet, hogy éretlenek egy kapcsolathoz. A veled egykorú fiúkat amúgy még ez nem is érdekli, ők amúgy még gyerekebbek, és neked se kéne még, hogy ez fontos legyen, hidd el, nem gáz, ha nem jársz senkivel, ne aggódjál.
2016. márc. 17. 18:01
 6/19 gnoomage ***** válasza:
92%
Igen, hogy már 12 évesen is kb k*_rva szintjére akarsz lépni...
2016. márc. 17. 18:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

én 36 évesen lettem először igazán szerelmes :D ez olyasmi, aminek nem vagyunk urai. van aki egyszer sem szerelmes egész éltében. igazából ritkább dolog, mint gondolnánk.

ha tanácsot adhatok arra figyelj ki vonz és ne arra, hogy milyenek az elvárásaid. és ha nincs a környezetedben ilyen, akkor menj olyan körökbe, ahol eltudod képzelni, hogy talán ott lehet. írj olyan oldalakra, ahol ott lehet.

de még nagyon ráérsz...

2016. márc. 17. 18:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, te normális vagy! :)

Én 14 vagyok, és még nekem sem volt barátom.

2016. márc. 17. 18:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia:) ne aggódj, nincsen semmi baj:) ez tök normális;) te még épp nem találtál olyan srácot aki tetszik, vagy szimplán később érő vagy hozzá képest:) amúgy ő meg igen korán is kezdte... teljesen rendben van ez, és helyén való, 1-2 év és te is ugyan úgy lesed majd a srácokat, de hidd el a te korodban, még nem is baj ha nem érdeklődsz annyira:)
2016. márc. 17. 18:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj, én is most lettem igazán szerelmes 14 évesen, és barátnőm se volt. 14/f
2016. márc. 17. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!