Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig velem történik ilyen?
Van egy fiú az osztályomba aki év elején szerelmes volt belem es en is csak ugye en nem éltem a lehetőséggel es vissza gondolva hülyeséget csinaltam es azt mondtam neki higy legyünk csak barátok... Ahogy telt az ido ki szerettem belole es vegulis legjobb barátok lettünk mindent el mondtunk egymásnak es egy 2 hónapja en ujra kezdtem érezni iránta valamit... De közbe összejött egy lánnyal aki kiderült 1 hónapja higy a baratom haverjaba szerelmes ezt elmondtuk neki szet is mentek egy hétre es nekem ugy kellet ossze kaparnom sirt nekem meg minden... De ugyebár ujra összejöttek meg minden. Tegnap megtudtam hogy ujra beszélgetnek (a baratom csaja es a haverja) es bevallotta neki h meg mindig szerelmes bele... Elso dolgom az volt higy elmondjam neki ki volt akadva meg minden es mondta a masik barátjának h ossze akar velem jonni... En mar megorultem de gondoltam h csak vigaszt akar keresni... Ma meg ujra ossze jöttek a csajjal es en teljesen kesz vagyok megmondtam neki higy hagyjon Beken mert en mondtam neki h hagyja a csajt... Szoval mindtam neki higy hagyjon beken mert nekem nem kell egy ilyen barat aki magasról lesz@rj@ h mit mondok meg Ja...
Szerintetek jol tettem? Vagy nagy hiba volt... Mert most teljesen kivagyok... :(
15/L
Zavaros az egész, kétszer kellett elolvasnom.
Nem tudsz vele mit kezdeni, ha jól értelmezem, gondolom jó volt kiönteni a szíved.
Csak várd az alkalmas pillanatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!