Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez miért történik mindig velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért történik mindig velem?

Figyelt kérdés
Minden egyes alkalommal, amikor egy lánnyal reális esélyem van összejönni, akkor inkább visszalépek és úgy érzem, hogy nem is akarom én ezt az egészet, felesleges nyűgnek tartom, azt érzem, hogy semmi időm nem lesz majd, mindig vele kell legyek. Viszont, amikor csak tetszik egy lány és még nincs arról szó, hogy összejöjjünk, akkor nagyon vele akarok lenni és összejönni vele..de amikor lenne lehetőségem valamiért sosem élek vele. Ez már jópárszor megtörtént velem, ezért is nem volt még barátnőm, ez miért van?! 18/F

2015. okt. 30. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Az elérhetetlenre vágysz mindig
2015. okt. 30. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor sosem lesz barátnőm? A mostani lány például nagyon szép és intelligens és nagyon tetszik, de valamiért úgy érzem, hogy mégsem akarom ezt a párkapcsolatot, mintha csak nyűg lenne nekem..PEDIG ODA VAGYOK ÉRTE. Ja és nem vagyok csúnya sem
2015. okt. 30. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem van benned egy megszerzési vágy, ami érthetően elmúlik akkor, ha már nagyon a célban érzed magad.
2015. okt. 30. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó és ezzel mit tudok csinálni? Pszichológus vagy mi?
2015. okt. 30. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatnátok mindig új és új célokat kitűzni a kapcsolatban magatok elé, hogy legyen miért küzdened. Vagy mondd meg a lánynak, hogy ne adja könnyen magát!
2015. okt. 30. 13:41
 6/6 anonim ***** válasza:

#4: Mit lehet vele csinálni? Nem tudom. Valószínűleg te sem tudod előre, melyik lány mit fog belőled majd kiváltani. Majd egyszer fog olyan lány jönni, aki olyan szinten megfog, hogy nem fogod ezt érezni. De amíg nyűgnek tartod a lányt, addig nem jó. Biztos készen állsz egy kapcsolatra?

Igen, valóban a barátnő azzal "jár", hogy az időd egy részét vele kell töltened, és sokszor lehet másra nem is lesz időd,de majd lesz olyan lány, akire megéri majd időt szánni.

2015. okt. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!