Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szoktátok így jelezni egy lánynak ha tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Van olyan, hogy úgy adjátok egy lánynak a jeleket, hogy versenyeztek vele, ellent mondotok egymásnak, játszadoztok egymással (pl órán cucc lopdosás), de néha tök jól elbeszélgettek? Van egy srác, mindenki azt gondolja bejövök neki, de facebookon nem beszélünk és mivel egyfelé lakunk, gyakran megelőz és szól valami olyasmit hogy nyertem, megelőztelek! és utána elhúz.
Szerintetek bejövök neki? Srácok, ti hogy jelzitek egy lánynak, ha bejön nektek?
13/l, a fiú hamarosan 14
2016. márc. 24. 21:16
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem inkább csak gyerekes látszik,hogy még kicsik vagytok.!
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, szerintem is gyerekes, érdekes amit csinál, azért kérdezem :D
2016. márc. 24. 21:28
3/3 anonim 

válasza:

Ez csak olyan "játék" az ő részéről. Ha tetszeni fogsz neki vagy bárki másnak azt észre fogod venni, de még fiatal vagy. Bőven van még időd. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!