Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lanyok ti hogyan szoktatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti hogyan szoktatok egy ismeretlen fiunak a tetszesere hozni hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Ha nőkről van szó semmibe se lehetsz elég biztos.

Ha odajön és lesmárol még az se olyan biztos hogy tetszel neki.

Attól hogy szemez veled,mosolyog stb. ez se lehet biztosan hogy tetszel neki,lehet van pasija és úgy csinálja ezt,vagy valami furát néz rajtad,vagy nem is téged néz...

2015. dec. 28. 12:45
 2/5 NeymarjrLau ***** válasza:
46%
Sok hangulatjelet használok, egyvől megnézem ha ír, gyorsan válaszolok, ilyesmik.
2015. dec. 28. 13:19
 3/5 Rikefe válasza:
74%
Nem tetszésére, hanem tudtára hozhatod.
2016. jan. 1. 17:10
 4/5 Anonymus God válasza:
100%

Megmondom őszintén én soha nem veszem észre (sem a haverjaim) ha egy csajnak bejövök. Lehet hogy én vagyok ilyen meg a baráti köröm, de szerintem az jobb ha megmondod nyíltan hogy bejön, és akkor nem kell utalgatni meg a "tudtára hozni" hogy mi van.

Én amikor bejöttem egy csaknak 1-2 hete akkor kb úgy csinált mint ahogyan a 2.válaszadó, de mondom nem vettem olyan jelnek. Tény hogy másképp viselkedett velem, de ez valahogy nem úgy jött le hogy bejövök neki, hanem úgy hogy fura a csaj. De lehet ő nem tudta jól a tudtomra hozni. Neked viszont sok sikert!

(Amúgy egy fiúnak az jön be ált (nekem) ha sokat mosolyog, nevet és kedves ilyenek....)

17/F

2016. jan. 4. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindekire nezek csak o ra nem, mindenkirol beszelek csak rola nem, mindenkivel beszelk csak vele annyira nem... hat igen en igy fejezem ki rajongasom egy fiu irant:"Dd eleg gaz de szerintem azert van mert en nagyon ritkan mondom el vkinek ha tetszik vki igy meg hogy "tudomast sem veszek rola" ( persze amugy mindig rajta jar az eszem) senkinek nem tunik fel. Legalabbis remelem :Dd
2017. aug. 16. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!