Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha 12 évesen fiúbarátot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 12 évesen fiúbarátot akarok? Egy sraccal mar 3 napig ugymond "jartunk"de utana otthagyott hogy eretlen vagyok. De miota megtortent minden zenerol, idezetrol o jut az eszembe. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. márc. 24. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, fogadd meg a fagyis tanácsot. Hidd el, jobban jársz vele, mint valami idiótával, aki azt hiszi, hogy ér valamit. ;)
2016. márc. 25. 12:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Koszonom de en jrgkasas vagyok ;-) de ennyivel nem tudom elfelejteni
2016. márc. 25. 12:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszi (12 eves kommentelo) megprobalom
2016. márc. 25. 12:35
 14/19 A kérdező kommentje:
MAR NEM KEREK TOBB VALASZT A DOLOG MAR NEM ERDEKEL CSAK NEM TUDTAM LEVENNI.
2016. márc. 26. 11:15
 15/19 anonim válasza:
Hehe 12 évesek védik egymást 😂 . Így van páva g#cik bekaphatják ! Nagyon fogy a normális ember =/ 15/F
2016. ápr. 18. 17:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Jégkása? azaz 2 csepp szörp fél liter vízbe? :D
2016. ápr. 18. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
12 évesen még nem érdemes szerelmi bánattal küszködni. Amikor eljön annak az ideje kb 3 év múlva akkor meg bánni fogod hogy miért nem éltél boldog gyerekkort
2016. máj. 7. 13:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsi vagy még hozzá.

Feltételezem ő már amolyan 14.15 éves (azok szokták gyerekesnek tartani a 12 éveseket) mert a veled egykorú pasik egyszinten állnak veletek gondolkozásban.

Inkább légy pár évig egyedül, s mint játszanak veled, kihasználjanak majd "dobnak"

Egyik 12 éves ismerősöm volt így, a pasija szószerint zsarolta lelkileg ha nem lesz így vagy úgy otthagyja.

A továbbikban az lett, hogy a lány leszopta a srácot, a srác dicsekedett vele fűnek fának majd otthagyta.

Folytatásként ezért a csaj apja kiosztott pár pofont a gyereknek, és még az elkövető lett áldozat. A csaj apja bíróság elé állt bántalmazásért.

Te se szeretnél egy hasonló kanos kis köcsögöt ugye?

remélem segítettem

2016. máj. 12. 23:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez durva volt. Am a srac velem egykoru. Es mint irtam mar nem erdekel. Par honap alatt teljesen megvaltoztam. Mar a baratnom kuzkod a sraccal.
2016. júl. 10. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!