Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogy megertse hogy en mar nem akarok tole semmit, nem akarok osszejonni mar vele?
Figyelt kérdés
Egyutt voltam egy fiuval de csalodtam benne es szakitottam vele.
De o azota is csak azzal nyaggat h osszeakar velem jonni mert nagyon szeret.
En nem tudom h szeretem e meg ugy de az biztos h mar nem akarok tole semmit.
Csak az a baj h o ezt nem erti meg. Mindenkit ramkuld h beszeljenek velem az erdekebe es ez mar nekem halal ciki.
Mit kene tennem h megertse?
Semmikepp nem akarok bunko lenni mert sajnalom. Biztos szenved emiatt de attol en meg nem leszek beleszerelnes.
Segitsetek legyszi.
Volt mar mas hasonlo helyzetbe?
15 vagyok a fiu pedig 16
2016. márc. 2. 18:45
1/2 anonim válasza:
Lehet nem volt elég ahogy megmondtad neki.. ha nem segített akkor mond meg mégegyszer a szemébe és kérd tőle hogy "hagyjon" békén mert már téged "szeelmileg ő nem érdekel"...,de ha nem érti meg akkor más választás nincs csak ha keményen közlöd vele!!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor elmondtam mar neki hogy nem akarok tole semmit.
Viszont sajnalom is
2016. márc. 2. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!